''Get the look and dare to go nude''

06:59 - 04:11
luistertijd 06:59 - leestijd 04:11

De lente heeft inmiddels volop zijn intrede gedaan. We hebben een paar heerlijk warme dagen achter de rug, waardoor vrijwel iedereen meteen lentekriebels, ja zelfs zomerkriebels heeft gekregen. Hoogste tijd dus voor een mooie nude make-up look voor een frisse en natuurlijke uitstraling. Onze make-up artist Danielle Grisel gaat voor BeautyJournaal aan de slag met de nieuwe Maybelline Blushed Nudes.

Danielle swatched: Maybelline Blushed Nudes

Ik maak een mooie zomerse look met de volgende producten:

Maybelline Blushed Nudes: zachte kleuren voor je ogen

Om te beginnen, breng ik een goede basis make-up aan. Met een mooie egale ondergrond komt de rest van je make-up nog mooier uit. Nadat ik de basis heb aangebracht, ga ik aan de slag met het oogschaduwpalette. Het nieuwe palette, The Blushed Nudes van Maybelline, heeft twaalf zachte tinten die perfect zijn voor de lente en de beginnende zomer. Het doosje zelf ziet er al heel leuk uit! Heel dun en licht, waardoor je hem makkelijk kan meenemen. Ook zit er nog een kwastje in het doosje.

Shop hier online

 

Voor wie het moeilijk vindt om een kleurenkeuze te maken of wat advies nodig heeft, staan er op de achterkant van het doosje nog suggesties voor de beste duo’s, trio’s en kwartet kleurcombinaties. Hoe handig is dat?! Zelf mix en match ik vaak min of meer op gevoel allerlei verschillende kleuren door elkaar en bij deze look doe ik dat ook weer. Vervolgens blend ik de kleuren mooi uit zodat er een overloop van kleuren ontstaat.

De veelzijdigheid van dit oogschaduwpallet vind ik super fijn. Er zitten zowel koele als warme tinten in, van heel licht tot heel donker. Je kunt hierdoor enorm veel verschillende looks creëren. Bij mijn look ben ik voor de lichtste kleurtjes gegaan, voor een echte nude look.

The Falsies Push Up Drama: voor een valse-wimper-effect

Zelfs bij een nude look vind ik het wel mooi om mijn wimpers goed aan te zetten met mascara. Deze mascara van Maybelline genaamd Falsies Push Up Drama belooft dan ook een valse-wimper-effect met een intens zwarte kleur. Dramatisch volume voor de gehele dag! De mascara heeft een cup-vormig borsteltje dat zorgt voor het push-up effect.

Aan de belofte die Maybelline met deze mascara doet, is zeker niks gelogen. De mascara is intens zwart en geeft echt een mooi dramatisch effect. Hoe meer lagen, hoe intenser het effect wordt. Daarbij vind ik hem super fijn aanbrengen en pak ik met het borsteltje makkelijk alle wimperhaartjes mee.

Shop hier online

 

Master Strobing Stick: highlighter

Een nude look is niks zonder highlighter. Daarom past de Master Strobing Stick perfect bij deze look. Highlighters in stickvorm zijn erg populair; het werkt lekker snel en makkelijk. De Master Strobing Stick van Maybelline heeft een creamy formule die hierdoor een mooie glans achterlaat op de gewenste plekken. Bij deze look gebruik ik de kleur 002 medium, deze kleur is mooi warm. Op mijn hand vind ik hem wel warmer overkomen dan op mijn gezicht (wat ik persoonlijk mooier vind).

Ik heb de highlighter aangebracht op het hoogste punt van mijn jukbeenderen en licht op mijn neus en boven mijn lip. Eventueel kan je hem ook nog aanbrengen op het midden van het voorhoofd of op je kin. De stick brengt makkelijk aan en is goed te blenden over de huid. Hij geeft een mooie stralend effect bij deze nude look.

Shop hier online

 

Color Sensational Matte Nudes in Purely Nude

Last but not least, de lippen. Matte lipsticks zijn nog steeds helemaal hot! Met deze matte nude lipstick creëer je een natuurlijke sexy look in een handomdraai. Voor mijn look gebruik ik de warme kleur 930, genaamd Purely Nude.

Shop hier online

 

Waar ik zelf bij veel matte lipsticks regelmatig tegenaan loop, is dat je ze voelt zitten, je lippen droog aanvoelen en de kleur uiteindelijk in de lijntjes van je lippen verdwijnt. Bij deze lipstick heb ik daar totaal geen last van! De lipstick heeft een verzorgende formule die ervoor zorgt dat je lippen de hele dag zacht, comfortabel en gehydrateerd aanvoelen. De kleur vind ik ook erg mooi en past perfect bij de look.

Shop hier online

 

Natural Blushed Maybelline Nude Look: mijn eindoordeel

Absolute must haves voor deze tijd van het jaar. Wil je een glowy look voor jouw favoriete festival? Ga je voor een nude look op het strand, of steel je de show met nude smokey eyes? Met deze lijn van Maybelline kan je zoveel kanten op en creëer je eenvoudig de look die jij wilt. Met deze look ben je de hele dag on point.

Shop alles van Maybelline hier online!

 

 

Lees ook