Peelen en hydrateren on the go! Ideaal op reis...

04:22 - 02:37
luistertijd 04:22 - leestijd 02:37

Je hebt vochtige doekjes om je billen schoon te maken, je oksels van deodorant te voorzien, je gezicht te wassen, je huid van selftan te voorzien, en nu zijn er ook vochtige doekjes om je huid te exfoliëren en te hydrateren. Van Alpha-H, in de Liquid Gold serie, en dat betekent per definitie Glycolzuur! Yeah….we love that ‘ zuurtje’. Omdat het dode huidcellen verwijdert, porien schoonmaakt en de huid meteen hydrateert. Je huid wordt superzacht en glad van glycolzuur 5% (pH waarde 4.5). Er zijn al heel wat BeautyJournaal lezeressen fan van de Liquid Gold lijn.

SHOP de Alpha H Resurfacing Body Cloths hier online!

 

Wat een geluk dat ik de Alpha-H Liquid Gold Luxe Resurfacing Body Cloths mocht uitproberen. Eigenlijk ben ik niet zo van de doekjes, ze liggen vaak niet lekker in mijn hand en ik heb het idee dat er meer in de doekjes aanwezig blijft dan op mijn huid komt. Maar the proof is in the eating of the pudding. Want van deze doekjes moet je instant bewijs krijgen:

Zo, nu heb ik eigenlijk meteen vertelt wat ik ervan vind, en hoe ik deze doekjes dus ervaar. Top!

Je gebruikt ze op een droge huid. De ‘ zure’ zijde maakt je huid echt erg glad, de moisturzing zijde maakt je huid absoluut gehydrateerd en dat houdt gewoon lekker de hele dag aan. Zonder vettigheid, wat wel zo prettig is in warmere streken.

De ruwere structuur zou inderdaad een extra scrubbend effect kunnen geven, als je wat harder poetst, maar of dat zo is kan ik niet echt bewijzen, daarvoor vind ik het toch net iets te zacht, maar grip geeft het zeker op de huid en dat is handig als je wilt peelen.

Net zoals het handig is dat de hydraterende zijde superglad is, dat glijdt heerlijk snel over je huid.

Ze geuren zacht naar een zweem van kamille. Na een maand in het pakje zijn ze nog altijd moist, en dat vind ik erg prettig. Want hoe vaak drogen natte doekjes niet uit?

SHOP de Alpha H Resurfacing Body Cloths hier online!

 

Links op de foto de peelende zijde, rechts op de foto de hydraterende gladde zijde

Vanwege de formulering zijn de doekjes ook in te zetten bij ruwe huiddelen als gevolg van keratosis pilaris, bij acne op rug en schouders en natuurlijk om je teint van een zelfbruinend product mooi te kunnen houden.

Met 25 doeken voor 32,95 euro is het niet heel goedkoop, maar als ze meeneemt op vakantie en weet dat je zo meerdere producten qua gewicht en ruimte en kosten uitspaart, is dit absoluut een aanrader. I sincerely love them. Ze werken gewoon. Tip: neem ook je voeten mee, echt zalig.

SHOP de Alpha H Resurfacing Body Cloths hier online!

 

Lees ook