Je moet even doorbijten, maar het effect is groots!

06:04 - 03:38
luistertijd 06:04 - leestijd 03:38

Nu de bikini-maanden weer zijn aangebroken, doen we ook echt moeite om onszelf weer op z’n mooist te tonen. We bewegen meer, we letten op wat we eten, we scrubben en smeren, we ‘self-tannen’, we willen een body met glow, een body die er gezond uitziet met mooie rondingen. Zonder onnodige vocht-en vetophopingen. Talloze methoden staan ons hier voor ter beschikking: massages met de hand, massages met machines, inwikkelingen en de nieuwste generatie bodywraps, zoals Bioslimming.

‘Wie mooi wil zijn, moet kou lijden’

In 2015 won deze methode in Amerika al een award voor innovatie en daarna is de Bioslimming bodywrap niet meer uit de media weggeweest. ‘ Wie mooi wil zijn, moet kou lijden,’ grapt Benelux-distributeur Gorjana Sijan van Beautyvibes in Amsterdam. Sinds ze de methode naar Nederland haalde zijn al heel wat salons met deze nieuwe vorm van ‘wrapping & detoxing’  aan de slag gegaan. En menig vrouwelijk BN’er ondergaat bij haar de pakkingen in Amsterdam.

Het geheim? Binnen no time een megazachte, glanzende, getonifieerde en compactere huid. En zichtbare resultaten als verlies van kleine vocht- en vetophopingen op de maagstreek, de onderbuik, op de billen en bovenbenen. Een steviger huid en een bevordering van de microcirculatie in het algemeen, wat bevordelijk is voor de aanmaak van collageen op de langere termijn. Afhankelijk van de lichamelijke situatie al na 1 tot na 6 behandelingen.

Pakking met verschillende gels, geen zwachtels nodig

Denk nu niet dat het een ouderwets inzwachtelen is, nee, Bioslimming is een methode waarbij je met verschillende gels die boordevol plantaardige stoffen (caffeīne, etherische oliën, algen extracten en thermische stoffen zowel warm als koud) zitten  stevig wordt ingemasseerd en in afwisseling mag ontspannen en ‘afzien’.

Warm- en koudstimulatie

Met dat laatste bedoelen we dat de laatste stap van de pakking bestaat uit een gel die ijs- en ijskoud wordt op je huid, nadat hij eerst heerlijk was verwarmd, en jij, terwijl je fijn ligt, kan wegdoezelen. Die ijskoude pakking zorgt voor de ultieme stimulatie van je celstofwisseling. Gelukkig duurt die sensatie maar tien minuten, maar het effect werkt nog zeker 24 uur door. Vanzelfsprekend ga je erna ook niet douchen. Je laat de stoffen de volgende twaalf uur mooi verder inwerken.

Monique kreeg haar eerste pakking

Ik onderging mijn eerste pakking zoals je in onderstaand filmpje kon zien, en na afloop was mijn huid rozig en voelde ik me alsof ik een workout had gedaan. Gorjana vertelde me dat ik de volgende dag maar eens naar het effect moest kijken.

Wat bleek? Na 1 keer is mijn cellulite natuurlijk op mijn leeftijd van 52 jaar niet weg, maar wat zag mijn beenhuid er prachtig uit! Blozend, de vaag aanwezige zongekuste teint was intenser, en mijn huid voelde zo zacht aan. De stof van mijn broek gleed er zo lekker overheen, ik kreeg ook echt het gevoel dat mijn benen en billen compacter waren. Een bewijs van de waanzinnige microstimulatie ervaarde ik ook toen ik opeens zag dat de flinke blauwe plek op mijn bovenbeen na een fiets-valpartij vrijwel weg was! Ongelofelijk….wat nog soms zwart en blauw en wat roodachtig was, bleek nu alleen nog vaag gelig te zijn. Foetsie!

Maar goed, daar doe je het niet voor natuurlijk. Je wilt drainerend effect: afvoer van afvalstoffen en een stimulatie tot vetverbranding. Wat zeggen de vele duizenden vrouwen die Bioslimming pakkings hebben ondergaan?

Ze vinden het prettig omdat er geen wikkels, water en gedoe bij aan te pas komt (ook erg fijn voor de schoonheidsspecialiste!), ze ervaren een drainerende sensatie, een hele gladde, zachte huid, een compactere huid, een overall meer comfortabel gevoel in het eigen lichaam, een globaal remodellerend effect door vetverbranding en een verminderd aanzien van de hobbels en bobbels van cellulite.

Twee fasen

De Bioslimming pakking bestaat uit twee fases: de pakking in de eerste fase met een hoge concentratie caffeïne, algen extract en etherische oliën en de massage in de tweede fase. Er worden in totaal vier soorten producten gebruikt.

In de eerste fase worden twee gels en een crème ingemasseerd vanaf de knieholtes tot onder de borsten. Het lichaam wordt bedekt met een dun laagje folie. De komende 30-40 minuten lig je ontspannen en de actieve ingrediënten van Bioslimming gels doen hun werk.

In de tweede fase wordt de folie verwijderd en de Ultra Slim Effect gel wordt ingemasseerd. Deze gel voelt heel koud aan en bevordert het calorieverbruik en drainage.

Ga thuis verder met speciale Bioslimming at home-producten

Trio Home Set is heel makkelijk in gebruik, en ook nu komt er geen folie aan te pas. De set bestaat uit de volgende producten:

BESTEL DE HOMEKIT HIER ONLINE

 

Bekijk hier ook een filmpje waarin zowel Gorjana als schoonheidsspecialiste Sara je vertellen waarom het fijn werken is met de Bioslimming wraps in de salon:

https://youtu.be/6HRhEBeBWJY

 

 

Lees ook