Dermalogica, Douglas, Estée Lauder, Rio Rosa Mosqueta, Darphin, L’Occitane, Paula’s Choice

07:14 - 04:20
luistertijd 07:14 - leestijd 04:20

Dermalogica – Stress Positive Eye Lift

Dermalogica introduceert een intensieve Eye Treatment die de ogen revitaliseert en zichtbare tekenen van stress vermindert.

Het is een ”leave on” oogmasker die zwellingen en donkere kringen vermindert en daarnaast een liftend effect heeft op de ogen. Ook heeft het product barrière herstellende eigenschappen.

Je brengt een royale hoeveelheid van Stress Positive Eye Lift met de verkoelende massage applicator aan rondom de ogen. Dit laat je ongeveer 3 tot 5 minuten als een masker inwerken en daarna masseer je het licht in of verwijder je de restanten met een tissue.

Douglas – Animal Character Face Sheet Masks

Met deze leuke maskers transformeer je jezelf tot jouw favoriete dier. Naast dat het er leuk uit ziet zorgen de maskers ook voor de vier relevante behoeften van de huid. De bio-cellulose maskers bevatten 20 gram effectief serum, zijn natural-organic en bevatten geen parabenen en sulfaten. Er zijn 4 soorten dieren maskers.

Deze grappige sheet masks zijn verkrijgbaar bij de Douglas winkels of shop je hier online.

Estée Lauder – DayWear Matte Gel Crème

Dit is de nieuwste crème in het Estée Lauder gezichtsverzorging assortiment. Weg met de glimmende vlekken en welkom matte teint! De crème hydrateert de huid meteen en zorgt voor een zijdezachte teint met een matte finish. Deze olievrije moisturizer absorbeert overtollige talg en houdt de talgproductie een hele dag lang onder controle. Door het product glimt je huid minder en ook de poriën worden optisch kleiner bij herhaald gebruik.

De formule is verrijkt met het kenmerkende Super Anti-Oxidant Complex om de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen en de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. De crème laat een fris, glad, zacht en gehydrateerd gevoel achter op je gezicht.


Rio Rosa Mosqueta – Antioxidant Facial Oil

Anti-pollution is de trend dit jaar op het gebied van gezichtsverzorging. Net als de bekende boosdoener UV-straling is ook luchtvervuiling een aanslag op je gezicht. Fijnstofeeltjes kunnen de huid beschadigen en irritatie, acné en huidveroudering veroorzaken. Rio Rosa Mosqueta komt nu met een nieuw luxeproduct: de antioxidant facial oil. De gezichtsolie bevat Cityshield®, een speciaal geformuleerd anti-pollution complex. Hij bestaat voor 90% uit essentiële vetzuren als omega 3, 6 en 9, antioxidanten, de huidherstellende vitamine A, vitamine C en bètacaroteen. Kokosolie zorgt voor hydratatie en de lichte textuur en arganolie, druivenpitolie en macadamia olie helpen tegen huidveroudering.

Je kunt de dag beginnen of afsluiten met de olie. Hij trekt snel in, laat geen vettig laagje achter en ruikt naar lavendel en rozengeranium. Volgens het merk is een paar druppels per dag al voldoende om vrije radicalen te neutraliseren en je huid te laten stralen van gezondheid. De huid is gevoed, beschermd en gehydrateerd in een.

Darphin – L’Institut Youth Resurfacing Peel

Met Darphin’s eerste plantaardige peeling ervaar je de uitstraling en gladheid van een milde glycolische peeling. Het is een professionele verstevigende exfoliatie met minder irritaties voor de huid. Het product vermindert zichtbare tekenen van veroudering en geeft directe verheldering van de huid. Huidvernieuwende plantenextracten zoals winterbloem en hazelnootextract geven je huid een extra jeugdige boost. Overige actieve bestanddelen zijn: lactobionzuur, salicylzuur, acetylglucosamine (voor behoud van de jeugdigheid) en scharlei-extract en rijstzemelenextract (kalmerend en verzachtend).

L’Occitane – Divine Eye Balm

De nieuwe Divine Eye Balm van L’Occitane is een innovatieve formule, die de ogen oplicht en zorgt voor een wakker blik door het hele gebied rond de ogen aan te pakken. De nieuwe textuur van deze oogbalsem maakt het product veelzijdig: de rijke formule is te gebruiken als oogbalsem voor elke dag of als masker. De natuurlijke kracht van immortelle (strobloem) geven de balsem zijn anti-verouderen eigenschappen en heeft een herstellend effect op de huidcellen. Olie van maagdenpalm helpt tekenen van veroudering te voorkomen en verzacht de huid. Shea butter zorgt voor comfort en Aescine, een natuurlijk extract uit paardenkastanje helpt zwelling en donkere kringen te verminderen. Tot slot helpen rozenwater en sterk matterende poeders de huid te kalmeren en glad te strijken.

Je kan het product dus als balsem of als masker gebruiken. Gebruik je hem als balsem dan maak je het product een onderdeel van jouw dagelijkse schoonheidsritueel. Je brengt ’s ochtends een dun laagje aan rond de ogen, waarbij je vanuit de binnenste ooghoek naar buiten werk. Je kan je balsem ook ’s avonds gebruiken om elke dag met mooie ogen wakker te worden. Als masker gebruik je het product een keer per week, bij voorkeur ’s avonds. Breng een ruime laag aan rond de ogen en laat het 5 minuten inwerken. Daarna klopt je de resterende balsem met de vingertoppen in de huid.

 

Paula’s Choice – Resist Omega + Complex Serum

De Resist Omega + Complex Serum geeft de doffe, vochtarme huid alles wat het nodig heeft. De voedende, geconcentreerde mix van vetzuren en ceramiden verjongt de droge huid die extra voeding nodig heeft. De uitgebalanceerde mix van delicate omega vetzuren herstelt de huid tot een soepele huid en vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Het serum is speciaal gemaakt voor de droge huid die tekenen van vermoeidheid vertonen.

Elk huid-identieke ingrediënt in de formule heeft ook een antioxiderende werking waardoor het perfect aansluit op andere serums van Paula’s Choice. Deze producten vormen de ideale combinatie voor een optimaal resultaat. Het serum is overigens ook geschikt voor mensen met een gevoelige of zeer droge huid.

Je brengt het serum aan na het reinigen, tonen en exfoliëren. Breng iedere ochtend en avond 1 tot 2 pompjes aan op het gezicht en de hals. Gebruik overdag altijd nog als laatste stap een dagcrème met zonnefilter.

 

Lees ook