Be Creative, M.A.C, Essence, T. LeClerc, Bobbi Brown, Catrice, Giorgio Armani, Estée Lauder

09:06 - 05:27
luistertijd 09:06 - leestijd 05:27

In dit artikel lees je welke make-up producten er nieuw in de winkels in mei liggen.

Be Creative – No Filter

Be Creative, het make-upmerk van IciParis heeft 3 nieuwe producten aan hun assortiment toegevoegd, om snel Picture Perfect selfies te kunnen maken.

Photo Perfecting Make Up Setting Spray

De setting spray gebruik je om je make-up gedurende de hele dag op zijn plaats te houden. De formule bevat actieve ingrediënten bekend om hun hydraterende eigenschappen, de spray voelt hierdoor extra verfrissend aan. De mist laat een dun en luchtdoorlatend laagje achter op de huid, dat voorkomt dat je make-up uitloopt of vervaagt. Handig dus als je op stap gaat!


Panoramic Lash Primer

Deze lash primer geeft jouw wimpers een extra boost. Je gebruikt hem als primer onder jouw favoriete mascara of als verzorging om je wimpers te beschermen. De witte basis bevat WidelashTM Complex dat naast het verzorgen van je wimpers ook actief wimperverlies tegen gaat. Na 15 dagen zouden je wimpers er langer, voller en sterker uit moeten zien.

 

Photo Perfecting Mattifying Powder

Met dit product heb je geen last meer van een glimmende T-zone. De poeder maakt de huid mat en absorbeert olie. Je brengt de poeder direct aan op de naakte huid of bovenop je foundation om zo direct je make-up goed te fixeren. Overigens laat deze poeder geen witte laag achter op je huid, hij word namelijk volledig transparant en geeft zo een glansvrij resultaat.

Shop deze nieuwe producten hier online

 

M.A.C Cosmetics – Great Brows

 Mac Cosmetics introduceert deze maand een nieuwe collectiewenkbrauwproducten. Het merk komt met de ‘’All-in One Great Brows Brow Kit’’. Een setje van 3 tinten wenkbrauwpoeder met 2 mini penselen. Heel handig om mee te nemen dus!

Ook zijn de Brow Sculpt ‘potloden’ nieuw. Met dit product kan je heel precies je wenkbrauwen omlijnen door de schuin afgesneden punt. Daarnaast zit er aan de andere kant van het potlood ook nog een borsteltje om je wenkbrauwen mee door te kammen. Het potlood is overigens niet hard maar juist een beetje creamy.

Breng eerst de Brow Sculpt aan voor de omlijning van je wenkbrauwen en vul het vervolgens in met de All-in One Great Brows Brow Kit voor het ultieme resultaat. Alle producten zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.

 

Essence – Trend Edition ”We Are…”

Deze maand komt cosmetica merk Essence uit met hun nieuwste trend edition genaamd ”We are…”. Precies op tijd voor Valentijnsdag viert Essence alle unieke vriendschappen in het leven. Er zitten weer een aantal leuke producten in deze collectie!

Essence We Are… Amazing – Creamy Eyeshadow Pen|; Deze oogschaduw pen met crèmige textuur creëert oogschaduwstijlen in het lichtroze en grijs. De pen kan ook als highlighter gebruikt worden op het wenkbrauw bot. Dit product is verkrijgbaar in 2 kleuren.

Essence We Are… Perfect – Dip Eyeliner Ultra Black & Waterproof: Of je nu gaat voor een expressieve of juist subtiele liner maakt met dit product niet meer uit. Ultra zwart, precisie en waterproof worden met deze dip liner gecombineerd voor de perfecte ooglook.

Essence We Are… Flawless – Contouring Lipliner: Omlijn je lippen met de contouring lipliners en kleur ze hier vervolgens mee in. De liners zijn verkrijgbaar in roze, rood en pruim-bes tint. Tip: Combineer de lipliners met de velvet matt lipsticks voor een ultiem resultaat.

Essence We Are… Fabulous – Velvet Matt Lipstick: Deze zijde-matte lipsticks zijn verkrijgbaar in roze, rood en pruim-bes tint. Een leuk extraatje is de schattige verpakking met een hartvormige lipstick vorm.

Essence We Are… Awesome – Multicolour Blush: Dit is een multicolour blush in een koraal-roze kleur met hart reliëf. De blush geeft het gezicht een mooie frisse tint.

 

T. LeClerc – Chic & Sun 2017

T. LeClerc heeft met de Chic & Sun collectie een limited edition ontwikkeld voor een zongekuste teint, lippen en ogen. De natuurlijke kleuren accentueren de gebronsde huid. De producten zijn ook nog eens reisvriendelijk, want in handig formaat.

Chic & Sun Complexion Gel: De microparels in dit product zitten vol met pigment en glinsterende deeltjes om het gezicht te laten stralen en een gezonde uitstraling te geven. De gel is verkrijgbaar in 2 kleuren.

Summer Terracotta Radiance : Deze poeder is perfect voor een zongekust gelaat en decolleté. Bouw de poeder op voor extra kleurintensiteit.

Divine Chubby Lip Balm: Dit is een chubby pencil die je lippen laten stralen maar ook een comfortabel gevoel geven gedurende de hele dag. De lip balms zijn in 3 kleuren beschikbaar; nude, rood en roze.

Long-lasting Shadow Pen: Een long-lasting oogschaduw pen voor intense ogen waarbij je zelf kan kiezen voor een intens of licht effect. De shadow pen is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren; zwart, bruin en beige.

Shop T. Leclerc producten hier online

 

Bobbi Brown – Skin Foundation Cushion Compact

De nieuwe Skin Foundation Cushion Compact SPF35 van Bobbi Brown geeft je huid een natuurlijke glow met perfecte finish. De foundation zit vol met skin boosters zoals cafeïne en Pink Silk Tree extract. Daarnaast zorgen de capsule technologie en luchtdichte verpakking ervoor dat de foundation langer mooi blijft.

De foundation voelt licht aan op je gezicht en is makkelijk om mee te nemen. Goed voor een volledige make-up look als een snelle touch up. De foundation is beschikbaar in 9 kleuren en kan je geheel costumizen door verschillende kleuren te mixen met elkaar.

 

Catrice – ProvoCATRICE

De samensmelting van lingerie en streetwear is hot en dat inspireerde Catrice voor deze nieuwe collectie: ProvoCATRICE.

Eye Palette: In dit schattige oogschaduw palette zitten twee matte en twee glanzende oogschaduws in roze/bruin tinten met een zijdezachte poedertextuur. Daarnaast zit er ook nog een prachtige ossenbloedrood kleur in om een mooie eyeliner mee te zetten.

Gradation Blush: Deze powder blush zorgt voor een stralende teint en is verkrijgbaar in twee kleuren; roze of lichtpaars. Iedere blush bestaat uit een lichte glanzende tint en een donkere, matte tint die samen blenden voor een mooi kleurverloop.

Volume Lash Dust: Microfijne, witte poederdeeltjes intensifiëren het volume van de wimpers. Je brengt dit product aan boven je mascara en maakt het geheel vervolgens af met nog een laagje mascara. En zo heb je als resultaat vollere wimpers!

Cushion Powder Lips:De Cushion Powder Lips in een roze of lichtpaarse tint geven een intense kleur en laten een zijdezachte matte finish achter op de lippen.

 

Giorgio Armani – Lip Maestro Notorious 

Lip Maestro, het sterproduct van de lipstickcollectie van Giorgio Armani is terug: Notorious. De collectie bevat 6 kleuren met matte finish, door de unieke formule droogt de matte finish niet in en de liquid lipstick voelt ook niet droog aan op de lippen. Armani belooft 4 uur lang hydratatie en comfort en zelfs tot 8 uur lang kleurbehoud.

De collectie is een mix van rode, oranje en roze tinten die zowel overdag als ’s nachts bij elke huidstint en lippen matchen.

 

Estée Lauder – Pure Color Love Lipstick

Estée Lauder introduceert een nieuwe collectie intense lipsticks in een scala aan levendige tinten en opvallende finishes. Van heldere en donkere tinten tot nude en neutraal, de mogelijkheden zijn eindeloos met de Pure Color Love lipsticks van het merk.

De collectie biedt voor ieder wat wilt, met 30 tinten en 4 verschillende finishes:

De Cooled Chromes, Shimmer Pearls en Edgy Cremes bieden een mediu dekking die gradueel kan worden opgebouwd. De Ultra Mattes geven daarentegen een ongelooflijk intense dekking met uiteraard een gematteerde finish. De natuurlijke mengeling van 3 krachtige oliën (granaatappel, mango en acaibessen) voedt en verzacht de lippen. De lipstick ruiken allemaal naar zoete vanille.

Lees ook