In Amsterdam en Parijs

05:03 - 03:01
luistertijd 05:03 - leestijd 03:01

In dit artikel lees je over de nieuwste winkelopeningen in zowel Nederland als Parijs en laten wij je kennis maken met de nieuwste kleur campagne van haarkleursalon The Color.

The Color – #thecolorisnew

The Color is de eerste gespecialiseerde haarkleursalon in Nederland met vestigingen in Amsterdam en Nijmegen. In samenwerking met fotograaf Marc de Groot lanceert The Color een nieuwe campagne: #thecolorisnew. Hiervoor selecteerde hij acht verschillende persoonlijkheden, stuk voor stuk verschillend met een eigen stijl en identiteit.

Wat is The Color?

In januari 2016 opende de eerste gespecialiseerde haarkleursalon van Nederland haar deuren in De Pijp in Amsterdam. Al snel volgde de openingen van vestigingen in Nijmegen en in Amsterdam West. The Color Specialists bereiden de tailor-made kleuren aan de Color Bar in het zicht van de klant. Het advies van The Specialists wordt gevisualiseerd door middel van tutorials en een digitaal lookbook, aangeboden via tablets en tv-schermen in de salon.

De campagne 

Zoals eerder vermeld selecteerde fotograaf Marc de Groot acht verschillende persoonlijkheden, grotendeels klanten van de salons maar ook een aantal nieuwe gezichten. The Color draait om echtheid en The Specialists weten precies wie ze voor zich hebben en hoe ze de mooiste kleuren kunnen creëren om de unieke identiteit van de klant te versterken, niet aan te passen.

Marc de Groot, fotograaf van #thecolorisnew campagne zegt het volgende: ”Het was heel inspirerend om deze bijzondere mensen met zulke persoonlijke looks te fotograferen. Om die koppies met zoveel extra kleur te vangen was te gek. Ik vind het jammer dat er niet wat meer haar op mijn kop zit want anders ging ik groen!”

Matrix

Matrix Nederland is vaste partner van The Color. Zowel voor kleurbehandelingen als voor de verzorging en de styling van het haar worden in alle The Color salons en in de campagne Matrix gebruikt, waaronder de nieuwe duurzame Matrix Biolage R.A.W. lijn.

SOAP Treatment Store – de Bijenkorf

Groot nieuws in beauty-land! SOAP kondigde onlangs haar samenwerking met warenhuis de Bijenkorf aan. Een doorbraak voor het Nederlandse beauty bedrijf, dat als eerste het begrip ‘city spa’ in ons land introduceerde. Nu kan jij je lekker laten pamperen tijdens het shoppen!

Met deze fantastische samenwerking breidt SOAP haar naam verder uit. Na het succes van SOAP Treatment Store en Doctors At SOAP in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven, lanceerde het bedrijf in 2016 haar eigen professionele productlijn voor thuis: SOAP Recommends, ware beauty essentials die perfect aansluiten op de behandelingen van SOAP Treatment Store en Doctors At SOAP. Met deze drietal brands onder één dak is SOAP specialist in elke vorm van huidverzorging en klaar voor deze grootse, volgende stap.

Met een speciaal voor de Bijenkorf geselecteerde treatmentcollectie biedt SOAP de Bijenkorf-klant de unieke mogelijkheid om in het warenhuis te genieten van ontspannen beautybehandelingen. Zo staan diverse manicures, een speciale Shop Break Pedi en de populaire The SOAP Brow treatment steevast op het menu. Daarnaast vult SOAP haar ‘beauty menu’ ieder seizoen aan met verrassende nieuwkomers en must-do treatments. Ook kan iedere shopper spontaan binnenwandelen voor een DIY Mani en is vanzelfsprekend de complete collectie van SOAP Recommends verkrijgbaar.

La Maison Sisley – Parijs

Voor het eerst sinds de oprichting van Sisley in 1976 opent Sisley La Maison Sisley. La Maison Sisley bevindt zicht in de gouden driehoek van Parijs op Avenue Friedland. Slechts op steenworp afstand van de Arc de Triomphe en de Champs-Elysées, bevindt zich deze 360m2 grote ruimte. Met een Sisley Café, een Sisley boutique waar de producten te koop zijn en behandelruimtes om Sisley-behandelingen te ondergaan.

Het Sisley Café

Speciaal voor bezoekers van La Maison Sisley is er het Sisley Café, hier kan je lekker iets eten of drinken. Het Café is door Isabelle d’Ornano ingericht. De lampen zijn ontworpen door de Spaanse kunstenaar Alvaro Catalàn en gemaakt van gerecyclede plastic flessen.

Behandelruimtes

Het Ginkgo Biloba blad, een ingrediënt dat in veel Sisley-producten voorkomt, siert de plafonds. De wanden zijn bespannen met behang dat in 1874 door Atelier d’Offard in Tours is ontworpen. Samen met de Italiaanse mozaïektegels creëert dit een lichte prettige uitstraling. In deze ruimte ben je zo te zien verzekerd van een heerlijk rustgevende Sisley behandeling.

 

La Maison Sisley heeft zoals je op de foto’s kan zien niet een overdreven luxueuze uitstraling. Het juist allemaal erg persoonlijk ingericht zodat iedereen zich welkom voelt in het prachtige pand. La Maison Sisley is ingericht naar het idee van mevrouw d’Ornano, die samen met haar man, Sisley in 1976 oprichtte.

Lees ook