Jil Sander, Moschino, Jo Malone, Giorgio Armani, Jean Paul Gaultier

04:36 - 02:45
luistertijd 04:36 - leestijd 02:45

Welke parfums liggen er nieuw in de winkels in april? Je leest het in dit artikel.

Jil Sander – Sun Men Sport en Sun Pop

Jil Sander komt met 4 nieuwe geuren dit voorjaar. Een voor de mannen en drie voor de vrouwen.

Een nieuwe loot voor de iconische geur Sun Men.  Sun Men Sport is opgebouwd uit o.a. een hout-, citrus- en kruidencompositie. Voor een vleug spicy frisheid zit er bergamot en gember in.

Sun Men Sport  is er naast een Eau de Toilette ook in een shampoo.

Voor de vrouwen is er een nieuwe limited edition uitgebracht genaamd Sun Pop, de collectie bevat maar liefst 3 zomerse geuren. De Jil Sander Sun flacon heeft een nieuwe oogverblindende look gekregen. Fluorescerend roze, koraalrood en groen zijn verwerkt in de glazen flacon met een hoogglans dop.

WE LOVE THEM ALL!

Arty Pink: Dit is een oosters-bloemige geur met noten van limoen en rode bes. Ook jasmijn, tiarébloesem en vanille vind je terug in dit parfum.

Green Fusion: Dit is een houtige bloemengeur met knapperige topnoten van vijgenblad en groene sinaasappel. Jasmijn, zout water en musk zijn ook toegevoegd aan de geur.

Coral Pop: Deze geur is een blend van mandarijnzest en delicate noten van fresia, osmanthus en heliotroop op basis van zachte musk en amber.

Moschino – Pink Fresh Couture

De inmiddels wereldberoemde ‘schoonmaak’ flacon schrijft opnieuw geschiedenis. Moschino lanceert namelijk Pink Fresh Couture, een nieuwe, frisbloemige parfum voor de vrouw. Misschien raad je het al, de flacon is inderdaad roze dit keer!

 

In dit parfum ruik je onder andere roze grapefruit, cassis en de noten van het lelietje-van-dalen. Het hart wordt gevormd door een bloemenakkoord van wilde roos en roze hyacint. Ook de sappige granaatappelpitjes zijn verwerkt in deze geur, net als cederhout, ambrox en musk.

Om het nog leuker te maken presenteert Moschino ook nog een Pink Fresh Couture badlijn bestaande uit een showergel en bodylotion. Deze producten hebben uiteraard dezelfde geur als het nieuwe parfum en zijn geschikt voor alle huidtypen.

Jo Malone – Bloomsbury Collectie

Jo Malone komt met een 5-delige Bloomsbury collectie geïnspireerd op de vrije geest van de Bloomsbury groep.

Blue Hyacinth: Rijke blauwe hyacinten verstrengeld met levendige tuingeraniums en houtachtige vetiver.

Tobacco & Mandarin: Frisse mandarijn en kruidige salie, gezoet met bijenwas en zoete pijptabak.

Whisky & Cedarwood: Een melange van whisky en weelderige rozen, gecombineerd met pittige spaanse peper, warme cederhout en een akkoord van wasachtige houten vloeren.

Leather & Artemisia: De opvallende groene facetten van Absint, gecombineerd met aromatische citroenkruid en versterkt door houtachtige ambernoten van cypriol.

Garden Lilies: De geur van ochtenddauw met wervelende waterlelies, groen, vochtig en weelderige ylang ylang. Versterkt met witte muskus en een vleugje vanille.

De geuren zijn zowel los als in een 5-delige set te koop.

Giorgio Armani – Sì Rose Signature

Onveranderd sinds de eerste editie in 2016, maakt Sì Rose Signature Eau de Parfum een zoektocht naar het extra intense rozenakkoord. De meiroos, een beautyicoon voor de Sì geur, voegt zich samen met de Turkse roos. Deze frisse geur wordt nog extra verhelderd door bergamot, mandarijn en het zachte houtsoort Oranox. Dit alles wordt nog eens versterkt door een hintje patchouli.

De 2017 editie van Sì Rose Signature heeft een redelijk simpele maar toch chique uitstraling. Een roze lint brengt het zwarte Sì logo samen en de Onyx dop wordt versierd met een gouden ring.

Jean Paul Gaultier – Classique & Le Mâle

Dit jaar brengt Jean Paul Gaultier in hun nieuwe limited edition twee superhelden samen, Wonder Woman en Superman.

Le Mâle Eau Fraîche: Een heerlijke ‘wasverzachter’ geur versterkt met vanille, munt en lavendel voor hem.

Classique Eau Fraîche: Een warm parfum met ingrediënten als oranjebloesem, vanille, suikerrietsap en gember voor haar.

Bekijk hier meer ‘Nieuw in de winkel’ artikelen.

 

 

 

 

Lees ook