Essie neemt je mee op road trip

02:57 - 01:46
luistertijd 02:57 - leestijd 01:46

 

Niet nadenken, gewoon in je auto stappen voor een onbezorgd ritje langs de kustlijn. Vergeet je zorgen en leef in het moment. In het hier en nu. De nieuwe Essie Spring 2017 collectie is dit jaar geïnspireerd door zonovergoten dagen aan het strand en spectaculaire zonsondergangen die je samen met je beste vrienden bekijkt. Ga op road trip en laat je auto je naar het buitenland voeren, terwijl de perfecte playlist uit de speakers van je autoradio schalt. En als je al stopt onderweg, dan is het alleen om die onwijs handsome lifter op te pikken.

Essie Cruise Down the Coast Collectie bestaat uit zes rijke kleuren die je doen denken aan vrijheid, aan schitterende avonturen in de vrije natuur, samen met je vrienden. Essie Global Color Designer Rebecca Minkoff gebruikte het landschap van B’aha in Californië als belangrijkste inspiratiebron.

SHOP Essie lakken hier online

 

SHOP Essie lakken hier online

 

 

De saffierkleurige golven, de zandkleurige kustlijn, de lucht die roze kleurt wanneer de zon achter de groene cactussen van de woestijn verdwijnt tijdens zonsondergang. Natuurlijk schreef Rebecca voor deze lentecollectie weer een heerlijke shade story:

 

SHOP Essie lakken hier online

 

Zoals je gewend bent van Essie bevatten de lakken van die fijne brede kwastjes, zodat aanbrengen een fluitje is van een cent. De formule bevat veel kleurpigmenten, voor een streeploos en mooi dekkend resultaat in twee laagjes.

 

SHOP Essie lakken hier online

 

Ben jij Essie fan? Bekijk dan ook onze artikelen over de andere collecties:

Lees ook