Droom weg bij deze tropische kleuren

02:20 - 01:24
luistertijd 02:20 - leestijd 01:24

Essie Viva Antigua Collectie

Als je het Rebecca Minkoff – Global Color Director bij Essie – vraagt, dan gaat reizen niet per definitie om het bezoeken van wereldberoemde monumenten of toeristische trekpleisters. Het betreden van de ongebaande paden is vaak nog veel leuker. En het zijn vooral de mensen die je op deze paden tegenkomt, die het reizen tot een belevenis maken. De mensen die je raken… om nooit meer te vergeten!

Ga mee naar Antigua

Een van de favoriete reisbestemmingen van Rebecca is Antigua, de hoofdstad van Guatemala, waar de lokale bevolking warm en puur is. Bezoek een marktje, koop vers fruit. En laat je vooral inspireren door de schitterende stoffen die de ‘locals’ maken. Levendig, tribal style, vol met kleuren die zo uit de natuur geplukt lijken te zijn; het blauwste blauw van de oceaan, romig kokoswit en een diepgroen dat je alleen in het regenwoud tegenkomt.

Het verhaal achter de kleuren

En dat zich laten inspireren is precies wat Rebecca heeft gedaan voor de zomercollectie van 2016: Viva Antigua. Zoals we van Essie gewend zijn, heeft ook deze limited edition collectie een zogenaamde ‘shade story’, oftewel een verhaal achter de kleuren. Omdat het verhaal ons op de redactie doet verlangen naar een uitstapje naar een tropische bestemming en we ons kunnen voorstellen dat jij ook wel even wilt ontsnappen aan de Nederlandse zomer (althans… in gedachten), delen we het graag met je:

“Hungry for adventure? Two words: viva antigua! get lost in a coconut cove and discover berried treasures. Looking for some beautiful tribal text-styles? slip on some stylish hiking heels and follow me to the artisan market where we can loot the booty.”

Van links naar rechts: Coconut Cove, Berried Treasures, Hiking Heels, Viva Antigua, Loot the Booty en Tribal Text-styles.

De lakken hebben het fijne brede kwastje, zoals we dat van Essie gewend zijn. Gebruik de lakken in combinatie met de producten uit de Essie Salon Performance Nail Care – zoals de base coat, top coat en nagelriemolie – en je hebt tot wel vijf dagen plezier van je zomerse nagels.

Lees ook