Maria Galland, Bobbi Brown, Helena Rubinstein, Clinique, Boots, M.A.C, Etos

09:18 - 05:35
luistertijd 09:18 - leestijd 05:35

Welke make-up ligt er nieuw in de winkels in april? Je leest het in dit artikel.

Maria Galland – Lagune Paradis

De nieuwe zomer- en lente make-up look van Maria Galland is bekend! Het merk neemt ons mee naar een paradijselijke lagune en geven ons een fris zomers gevoel. Een huid met glow-effect staat hierbij centraal en wordt nog intensiever aangezet met de schitterende turquoise tinten voor ogen en nagels. Zachte kleuren voor de lippen vullen deze look aan. Er zijn een aantal prachtige producten.

99 Soin Hydratant Perfecteur Éclat: Een multifunctioneel product met SPF 25 wat de vochtverzorging van de huid optimaliseert waardoor kleine rimpeltjes van binnenuit worden opgevuld. In combinatie met squalaan beschermt dit antipollutioncomplex de huid van agressieve invloeden van buitenaf. De lichte textuur revitaliseert en zorgt voor een natuurlijke nude look met een satijnzachte finish

518 Blush Poudre Duo: De poedertextuur van dit product in een frisse abrikozenkleur zorgt voor een mooie uitstraling en frisheid. Je brengt de matte blush eerst aan op het contour van de wangen en daarna voor een duidelijk accent op het bovenste deel van de wangen.

Blush Contour Penseel: Het nieuwe blush contour penseel is perfect gevormd om de gelaatscontour in model te brengen. Het gebogen model van dit penseel past zich op het gezichtscontour aan en zorgt voor een zacht omlijnd resultaat.

524 Le Crayon Yeux Infini Waterproof: Deze eyeliner is een gelimiteerde editie voor de zomer en laat de ogen in een turquoise tint stralen. De nieuwe textuur is zelfs geschikt als oogschaduw voor een beach smokey eye look die lang blijft zitten en waterproof is.

507 Le Vernis: Deze aquamarine kleur is de zomerse highlight voor de nagels van handen en voeten. Het frisse turqoise past perfect bij de eyeliner uit deze look en vult de Beach-Beauty look helemaal aan.

503 Le Rouge Baume Brillant: De nieuwe getinte lippenbalsem combineert intensieve vochtverzorging, UV-bescherming (SPF 10) met een mooie kleur en glans. De crèmige textuur is gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een ‘’Wet-Gloss’’ effect. Er zijn 3 half transparante kleuren, Rosé, Abricot en een zachte roodtint.

504 Le Crayon Lèvres: De nieuwe nude kleur lipliner corrigeert het lipcontour en voorkomt tegelijkertijd het uitlopen van lippenstift. Het lippotlood past als neutrale contourkleur bij elke andere lippenstift. De zacht smeltende textuur verzorgt de lippen ook nog eens met kokosnootolie.

Bobbi Brown – Art Stick Liquid Lip

Bobbi Brown komt deze maand met een nieuw product, de Art Stick Liquid Lip. De iconische art sticks van het merk zijn met de tijd mee gegaan en moderner geworden. Liquid lipsticks zijn namelijk helemaal hot en Bobbi Brown speelt hierop in. De lipsticks hebben een crèmig textuur, zijn enorm gepigmenteerd en hebben een semi-matte finish. Je knijpt als het ware in de stick terwijl je het aanbrengt op de lippen en voilà de kleur zit er op.

Volgens Bobbi Brown blijft de formule 8 uur lang op de lippen zitten. Het is verkrijgbaar in maar liefst 16 kleuren, van nudes tot fel.

Helena Rubinstein – Lash Queen Féline Blacks

De iconische mascara van Helena Rubinstein blaast dit jaar 10 kaarsjes uit. In 2004 begon het verhaal van Lash Queen, de luxe mascara die focust op het volume en de wimpers majestueus verlengt. In 2007 lanceerde het merk Lash Queen Feline Blacks, een ‘dierlijke’ versie van Lash Queen. De mascara omgeeft de wimpers sensueel en rekt ze soepel uit. Het volle borsteltje ontwart de wimpers waardoor ze perfect gemodelleerd worden.

Lash Queen Feline Blacks is geïnspireerd op de intensiteit van een roofdierblik. De mascara geeft een dierlijk resultaat: volle wimpers met een intens volume. 10 years of wildness word vol trots gevierd met deze veelbelovende mascara.

Clinique – Blend It Yourself Pigment Drops

Clinique introduceert nieuwe kleurpigment druppeltjes waarmee je iedere dagcrème veranderd in een BB, CC of dekkende foundation. De pigment drops geeft direct een goede dekking met de textuur, finish en voordelen van je eigen favoriete dagcrème.

Het product bevat intense pigmenten die verwerkt zijn in een lichtgewicht twee-fasen formule. Door goed te schudden worden de twee vloeistoffen gemixt tot een dunne, vloeibare formule die met precies afgemeten druppeltjes door je dagcrème kan worden gemengd. Je maakt dus eigenlijk je eigen foundation op maat met huidverzorging benefits. Een drupje puur pigment zorgt voor een transparante dekking, doe je er 2 of 3 dan krijg je een vollere dekking.

Schud het flesje goed voor gebruik, zo’n 10 seconden lang. Doe een klein beetje dagcrème in je handpalm en knijp zachtjes in het flesje om de druppeltjes te laten vallen. Meng het vervolgens met je vingertoppen in de palm van je hand en breng het aan op de huid.

Boots No7 – Airbrush Away Primer & Lovely Lips Lipbalms

No7 komt dit voorjaar met twee nieuwe producten een Airbrush Away Primer en Lovely Lips Lipbalms.

Airbrush Away Primer: No7 snapt dat iedere huid een andere behoefte heeft en daarom heeft het merk voor verschillende huidtypes een probleemoplossende primer ontwikkeld. Het grootste voordeel van de primer zou zijn dat je make-up nog langer blijft zitten. Er zijn 4 varianten.

Original: Deze primer creëert een gladde, zuivere huid en zorgt ervoor dat make-up perfect kan worden aangebracht. Poriën en fijne lijntjes lijken te verdwijnen van dit product en rimpels worden zachter waardoor de huid er glad uit ziet.

Colour Balancing: Dit is een primer met kleur corrigerende pigmenten speciaal ontwikkeld om rode plekjes op de huid te balanceren en een gelijke teint te creëren.

Pore Minimising: Deze primer is speciaal ontwikkeld om je huid direct te matteren en zichtbare poriën te maskeren. Het resultaat is een mooie matte huid.

Radiance Boosting: Deze primer laat je huid er gezonder en stralender uitzien. Het resultaat is een perfect uitziende en gladde huid.

Naast de primers komt No7 ook met een viertal leuke lip balms in zomerse kleuren. De nieuwe producten voorzien je lippen niet alleen van een mooi kleurtje, maar bieden ook hydratatie. De lip balms zijn verrijkt met minerale oliën en bijenwas waardoor je lippen heel zacht en glad aanvoelen.

De No7 Lovely Lips Lip Balms zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: Coral Blossom, Deep Raspberry, Parisian Pink en Poppy Petal. Wil je je lippen alleen verzorgen dan is een laagje aanbrengen voldoende. Voor meer kleur bouw je de lippenbalsem op in meerdere laagjes.

M.A.C Cosmetics – Next To Nothing Collectie

Mac Cosmetics volgt de Instagram glow trend tot op de voet. Het merk komt met twee producten waarvan je huid gaat stralen op een natuurlijke manier. De Face Colour Foundation zorgt door middel van zijn ingrediënten voor een heldere huid. De Pressed Powder heeft een creamy lichtgewicht formule voor een langdurige en comfortabel voelende huid. Beide producten zijn in meerdere kleuren te koop, dus geschikt voor alle huidskleuren.

Etos – It’s Springtime!

In de lenteperiode draait alles om kleuren én natuurlijke schoonheid. Dat geld ook voor je dagelijkse beautyritueel. Etos brengt een aantal nieuwe producten uit die onmisbaar zijn dit voorjaar.

Matte Finish Foundation: Dit is een long-lasting foundation met een matterend effect, voor de normale tot vette huid. Daarnaast werkt hij ook nog eens hydraterend, tal absorberend en beschermt hij tegen de zon met SPF15.

Make-up Blender: Dit eivormige sponsje is de Make-up Blender. Het smeert vloeibare make-up gelijkmatig en snel uit, ook op moeilijk bereikbare plekjes. Dit zorgt voor een zachte en egale finish

 

 

Color Care Lipstick: De Etos lipsticks voelen zijdezacht aan en zorgen voor een egale kleur die lang blijft zitten. De lipstick is daarnaast nog een hydraterend, herstellend en verzachtend. Een leuke voorjaars kleur tip is bijvoorbeeld LipOholic.

Matte Lipstick Transformer: Met de Matte Lipstick Transformer verander je heel gemakkelijk de uitstraling van je lipstick. Je kan dus je favoriete kleur op twee manieren dragen: mat of shiny! Je brengt dit product aan nadat je je lippenstift hebt opgebracht.

Nagellak: De naam van deze sneldrogende kleur is You smile, I smile. Het is een glanzend nagellak wat langdurig blijft zitten. Dankzij de speciale waaiervorm van het kwastje lak je de nagel in slechts één beweging.

 

Bekijk hier meer ‘Nieuw in de winkel’ artikelen.

 

 

 

Lees ook