Dit zijn de nieuwe toppers van Nederland!

06:11 - 03:42
luistertijd 06:11 - leestijd 03:42

Gisteravond zijn in Studio 21 in Hilversum de Beauty Awards uitgereikt aan de Schoonheidsspecialisten van het Jaar 2017:

De publieksprijs ging naar Beautysalon Jolique, naar Angelique Huybregts-Naus, zij won tevens de prijs voor de regio Zuid

“Ik heb Beautysalon Jolique laten groeien tot waar we nu staan: een vooruitstrevende en onderscheidende beautysalon die verder blijft ontwikkelen in kennis en doen. Door mijn concept ‘meer dan alleen schoonheid’ en door mijn team zelf op te leiden, werken wij echt onderscheidend en leveren maatwerk. Door mijn vorige nominatie in 2015 ben ik gegroeid in alle facetten van het vak en heb ik enorme vooruitgangen geboekt. Ik ben een enorme perfectionist en in mijn visie is stilstand achteruitgang. Continue ben ik opzoek naar kwaliteit en perfectie met hierbij maar 1 sleutelwoord: EERLIJKHEID!”

De jury over Angelique Huybregts-Naus:

“Angelique is een uitermate professionele specialiste, die haar ken- nis graag, en op prettige wijze deelt met haar klanten. Ze neemt de tijd voor een uitstekende behandeling van een kwalitatief hoog niveau. Als schoonheidsspecialist weet Angelique haar klant doel- gericht te enthousiasmeren voor de aankoop van producten.”

Newcomer of the Year is Schoonheidssalon ZoMooi, van Grace Janssen

“SchoonheidssalonZoMooi is een salon waar je met een mooi gevoel van binnen en van buiten de deur uitstapt. Waar de tijd genomen wordt voor een behandeling. Waar zorgvuldig naar je huid gekeken wordt en een behandeling op maat wordt samengesteld. Waar je tot rust komt wanneer je dat nodig hebt en waar je zelfvertrouwen groeit. ZoMooi is een plek waar je graag terugkomt.”

De jury over Grace Janssen:

“Deze schoonheidsspecialiste heeft zich in een sterke pool genomi-neerden weten te profileren als een vakvrouw met ondernemers-kwaliteiten en een enorme drive. De behandeling werd uitgevoerd met veel passie en sloot perfect aan op de wensen van de mystery guest. Grace heeft in korte tijd een stevige basis neergezet welke klanten uitnodigt en bindt.”

Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord werd Marijke Dikkerboom van Beautysalon Marijke

“Wat maakt Beautysalon Marijke de beste, leukste, gezelligste, onder-nemendste, professioneelste, innovatiefste maar vooral altijd ook die enthousiaste schoonheidsspecialist? En waarom is een groot deel van onze klanten al bijna tien jaar een tevreden en terugkerende klant? Met veel passie enthousiasme beoefen ik mijn vak uit en stuur ik een net zo’n gedreven team aan. Onze specialismen worden bij geen enkele salon in ons dorp of in de omgeving aangeboden. We hebben een sociale, eerlijke, professionele en enthousiaste klantbenadering. We organiseren Beauty events voor goede doelen samen met BN’ers en branchegerelateerde bedrijven.”

De jury over Marijke Dikkerboom:

“Marijke weet haar instituut goed op de kaart te zetten. Als specialiste toont ze heldere ambities met focus op groei en optimalisering. Ze zet daarbij in op regionale bekendheid. Als schoonheidsspecialist is ze een goede behandelaar en communicatief heel sterk.”

Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Midden werd Kuno Breen van De Beautycoach

“Het doel van De Beautycoach is om iedere huid naar een stralende topconditie te begeleiden. Als cosmetisch en medisch schoon-heidsspecialist & orthomoleculair huidspecialist heb ik mijn kennis zorgvuldig opgebouwd. Hierdoor ben ik in staat een gezonde huid te optimaliseren en een beschadigde huid of een huid met chronische huidaandoeningen te stabiliseren, te verbeteren en huidklachten te verminderen. Door de complete aanpak met verzorging van binnen en buiten, behandelingen op maat en voor iedereen een passend verzorgingsadvies én coaching voor thuis, zijn de resultaten van De BeautyCoach duidelijk en zichtbaar.”

De jury over Kuno Breen:

“Kuno is een technisch sterke specialist, waarbij de mystery guest de behandeling als ‘uitmuntend’ beoordeelde. Deze schoonheids-specialiste weet goed wat zij wil en volgt haar eigen pad en werk-wijze. Dat doet ze met een innemende persoonlijkheid die klanten en jury weet te overtuigen.”

De award voor het instituut t/m 3 medewerkers ging naar Huidinstituut VANNU

“In ons unieke huidinstituut werken wij met de merken La Colline, Dr. Murad, Cenzaa, Beauty Supps en make-up merk Young Blood. We tonen oprechte interesse en aandacht voor u op een professio-nele manier die met de tijd meegaat, wij zijn VANNU. Onze kennis, ervaring en passie delen wij graag met u. Door onze persoonlijke aandacht maken wij u nog mooier. Wij creëren dat graag samen!”

De jury over Maaike Helmond: “Maaike is een vakvrouw in hart en nieren en heeft gevoel voor onderscheidend ondernemen. De mystery guest gaf een hoge waardering na haar bezoek en complimenteerde over de WOW-factor bij binnenkomst. Deze schoonheidsspecialiste heeft veel stappen gezet en is een echte doorzetter.”

De award voor het instituut vanaf 3 medewerkers ging naar Beautique Elegance

“Een schoonheidssalon gaat in mijn beleving naast professionaliteit, kwaliteit en liefde voor het vak om nog iets extra’s. Het gaat ook om het oproepen van een goed gevoel bij mensen. De gunfactor! En dat speciale gevoel zit hem in nét dat beetje extra doen voor mensen. De medewerkers van Beautique Elegance uiten dit in een bijzon-dere mate van maatschappelijke betrokkenheid. Van het verzorgen van inspirerende presentaties voor ondernemende moeders, tot het organiseren van verwendagen waarop wij mindervaliden en senio-ren gratis in de watten leggen. De waardering en erkenning die wij hiervoor terugkrijgen, maakt het vak nog mooier.”

De jury over Anneliese Klouwer: “Deze schoonheidsspecialiste gaf een uitstekende dynamische presentatie van zichzelf en haar instituut. Anneliese biedt haar klanten naast een breed scala aan behandelingen, de ultieme beleving. Als onderneemster laat ze een commerciële en daadkrachtige focus zien op klanten en haar team.”

VAN HARTE GEFELICITEERD ALLEMAAL!!

 

Oproep:

 

Lees ook:

Lees ook