De Beauty Product of the Year!

02:21 - 01:24
luistertijd 02:21 - leestijd 01:24

Afgelopen weekend vond de Beauty Trade Special beurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het was een genot om over de beurs te lopen dit jaar, alleen al vanwege de nieuwe aankleding. Zo glamourous, en de stands oogden heel mondain. Het doet de beurs duidelijk goed dat er een nieuwe organisator is gekomen. De luxe uitstraling verhoogt het genot om erbij te willen zijn, en dat hoorden we ook van exposanten.

Voor de tweede keer op rij werd er de Beauty Product of the Year wedstrijd georganiseerd. Een vakjury en de beursbezoekers brachten hun stem uit op hun favoriete genomineerde product en zo kozen zij de winnaars. Er waren in totaal 40 merken die hun innovatie inzonden en dit zijn de winnaars:

Huidverzorging

In de categorie huidverzorging is Medik8 met r-Retinoate de winnaar! Dit product vermindert fijne lijntjes, hydrateert de huid en geeft zelfs 8x beter resultaat dan retinol. Het producten kan overdag en ’s nachts gebruikt worden en al vanaf slechts 4 weken zijn de resultaten zichtbaar.

Apparatuur & Tools

De winnaar in de categorie apparatuur & tools is de Cellu M6 Alliance van Partner in Cosmetics. De enige niet-aggresieve mechanische celstimulatie die op natuurlijke wijze het cel-metabolisme bevordert. Het apparaat werkt gelijktijdig aan cellulite, huidversteviging en aan de afvoer van vetten.

Nagels

In de categorie nagels is Shellac Duraforce Top Coat van Beauty XL de beurswinnaar. De Duraforce Top Coat is tot nu toe de sterkste top coat van CND. Het product is speciaal ontworpen voor mensen met zwakke nagels om extra versterking aan te brengen.

Make-Up

In de laatste categorie make-up is Pupa Contouring & Strobing Palette van Care Cosmetics tot winnaar verkozen. De contouring en strobing trend kan je met dit palette gemakkelijk thuis doen. Het palette bevat een highlighter en 3 contour kleuren. Dit product is zo populair dat het zelfs wereldwijd uitverkocht is geweest!

 

Lees ook