Goldwell toonde ze vanaf de Amsterdam fashionweek catwalks

02:23 - 01:25
luistertijd 02:23 - leestijd 01:25

Goldwell toonde haar haartrends voorjaar 2017 van af de Amsterdam Fashion week in januari dit jaar. Bekijk het mooie overzicht.

Sleek Hairwear 

Tijdens de shows van Alexandra Frida en Tess van Zalinge was ‘Sleek Hairwear’ een hoogtepunt. Het haar is bij deze trend vanaf de aanzet intensief verzorgd en gaat halverwege over in droge textuur. Deze haarstijl kan zowel los als in een staart, achterover of in een scheiding gedragen worden. De inspiratie bij deze look was alsof je met een muts op hebt gefietst door de frisse Nederlandse wind en deze bij aankomst afzet.

Wil jij deze look ook proberen? Dan gebruik je bij dikker, weerbarstig haar de Kerasilk Control Rich Protective Oil en voor fijner haar gebruik je de Kerasilk Control Smoothing Fluid.

Blowdry Natural

Anbasja Blanken pakte tijdens haar Ala Blanka show goed uit met ingetogen en verleidelijke natural looks. Een natuurlijke textuur met een dromerig tintje, het haar wordt verzorgd en krijgt een langdurige hold die naturel blijft. De inspiratie bij deze look was vrouwelijk, ontspannend jaren ’30 haar met een frisse open blik.

Om deze look te creëren maak je gebruik van de Kerasilk Reconstruct Regenerating blow-dry spray. Heb je fijn haar? Dan kies je voor de Kerasilk Repower Volume blow-dry spray.

Dry Texture

Deze losse en nonchalante look was te zien tijdens de Thrinhbex en The Painting show. Voor een dry texture zijn grip en beweging van belang, zonder zichtbare of verzwarende haarverzorging. Het natuurlijke effect komt ongedwongen over met de juiste body voor de style. De inspiratie voor deze look was Wulpse Francaise, lang en ‘messy’ haar maar wel natuurlijk en fris.

Om deze look te proberen gebruik je de Kerasilk Repower Volume Dry Shampoo. Als je gekleurd haar hebt dan kan je gaan voor de Kerasilk Color Gentle Dry Shampoo.

 

 

 

Lees ook