KORTING! Herinneren jullie je de review van BeautyJournaal's Monique nog over de NuFACE beautytool met microstroom en LED licht? Ze was er laaiend enthousiast over.

02:05 - 01:15
luistertijd 02:05 - leestijd 01:15

KORTING!

Herinneren jullie je de review van BeautyJournaal’s Monique nog over de NuFACE beautytool met microstroom en LED licht? Ze was er laaiend enthousiast over. BeautyJournaal kreeg ook vele honderden aanmeldingen voor de speciale win-actie.

 

MET NuFACE geef je je huid een ware anti aging boost…

En omdat er zoveel enthousiaste lezers waren, hebben we samen met de importeur JC Imp voor de NuFACE een speciale kortingsactie opgezet, waarbij je 10% korting op de aankoop van de NuFACE devices en huidverzorging krijgt.

Wat is NuFACE?

NuFACE is een ‘home device’ en geeft een liftend effect wat direct zichtbaar is op onder andere de kaaklijn, jukbeenderen en rondom de ogen/wenkbrauwen. NuFACE zorgt voor een algehele stimulans van de huid. Daarnaast zorgt het voor een verbetering van de gezichtscontour, de circulatie en de opname van producten in de huid.

https://www.facebook.com/BeautyJournaal/videos/1103289366411944/

Hoe werkt NuFACE?
NuFACE werkt eenvoudig en snel in 3 stappen:
1. Prep: Start met een makeup-vrije, schone huid met de Prep-N-Glow Cleansing Cloths
2. Gel Up: Breng een dun masker-achtig laagje NuFACE Gel Primer aan op de gebieden die je wilt liften
3. Lift Up: Glij met de NuFACE Trinity omhoog over de kaaklijn, het jukbeen en het voorhoofd voor een direct liftend effect!

Werkt op alle huidlagen en aangezichtsspieren

NuFACE werkt op basis van microstroom wat direct werkt op alle huidlagen en de aangezichtsspieren. De microstroom geleid in de huid via de NuFACE Gel Primer die als een masker op de huid wordt aangebracht, waardoor de behandeling aangenaam en comfortabel is.

5 Minuten per dag

Houd je de thuisbehandeling van 5 minuten per dag, 5 keer in de week, in de eerste 60 dagen aan, dan bereik je het optimale resultaat. Om dit resultaat vast te houden adviseert NuFACE de behandeling daarna 2 tot 3 keer in de week te blijven herhalen.

Lees ook