Zo gaat de Reviderm SkinNeedler behandeling Twee weken voorafgaand aan de behandeling moet ik mijn huid doorlaadbaarder maken met twee peelingproducten op basis van enzymen: het Re-move peeling programma van Reviderm. Stap 1 is de Enzyme Peeling Liquid met exfoliërende en kalmerende eigenschappen van bacillus ferment en amylose (bevochtiger, bewerkt uit zetmeel). De vloeistof geeft […]

11:43 - 07:02
luistertijd 11:43 - leestijd 07:02

Zo gaat de Reviderm SkinNeedler behandeling

Re-Move enzym peeling fluid en pasta van Reviderm

Twee weken voorafgaand aan de behandeling moet ik mijn huid doorlaadbaarder maken met twee peelingproducten op basis van enzymen: het Re-move peeling programma van Reviderm.

Stap 1 is de Enzyme Peeling Liquid met exfoliërende en kalmerende eigenschappen van bacillus ferment en amylose (bevochtiger, bewerkt uit zetmeel). De vloeistof geeft een snelle dieptereiniging aan elk huidtype. Je brengt het met een wettenschijfje aan na de reiniging. Je laat het even intrekken.

Daarna gebruik je de Enzyme Peeling Paste, waarin naast bacillus ferment ook kaoline en bisabolol zit, in een dun laagje. Zodra het na enkele minuten droog is was je het met water af. Je gebruikt de producten samen 2 tot 3 avonden per week.

De huid droogt er niet van uit, maar oogt lekker fris en wordt er heel glad van. Zalige producten, echt erg goed werkzaam.

En dan bij Reviderm in Alkmaar….begin januari 2017. Ik was best zenuwachtig. Zou het pijn doen? Zou mijn huid rood worden? Zou mijn huid de volgende dag helemaal van slag zijn? Uitslag, gaatjes?

Heen en weer….over je huid

Het apparaatje maakte al een heerlijk geluid dat me niet vrolijk stemde, en al die kleine naaldjes, die in hoog tempo je huid in moeten! SkinNeedler trainster Suzanne stelde me natuurlijk heel erg gerust en gaf ook aan dat ze op mijn wangen waar couperose zit nog milder zou werken.

Niet gevoelig?

Ze gaf me eerst weer een peeling, een laatste huidbewerking voor de needling. En toen moest het maar gebeuren….;-) Op voorhoofd, langs ogen en in de hals werkt Suzanne op 0,25 mm in de huid, op de wangen 0,5 mm in de huid. Bekijk hier onder de filmpjes, want beeld en geluid zegt natuurlijk meer dan woorden alleen:

Reviderm SkinNeedler – zo gaat de behandeling from Monique Lindeboom on Vimeo.

Nee, ik juich niet…maar blijf verwondert als een echte journalist met mijn camera in de hand, mezelf als ‘lijdend’ voorwerp gadeslaan. Bekijk hieronder het filmpje hoe mijn huid direct na de behandeling eruit ziet, en wat Suzanne doet om mogelijke irritaties tegen te gaan:

Reviderm SkinNeedler de nabehandeling met een micro zilver masker tegen irritatie from Monique Lindeboom on Vimeo.

Tot slot krijg ik een zogeheten Post Needling kit mee naar huis in een chique verpakking, bestaan uit een serum met micro zilver, een kalmerende creme en een uv-filter product.

Lees hier verder hoe ik de behandeling ervaren heb en over mijn huid de dagen erna…

Lees ook