Helpt deze lijn Inge's droge en beschadigde haar weer te herstellen?

05:02 - 03:01
luistertijd 05:02 - leestijd 03:01

Homepage Guhl Vochtherstel Inge

Getest Guhl Vochtherstel haarverzorging

Voor iedereen met droog, broos, overbelast haar, opgelet: Guhl heeft een vernieuwde vochtherstellende lijn met vier heerlijke verzorgende producten die het haar weer gezond en glanzend beloven te maken; een shampoo, conditioner, treatment spray en verzorgend masker. Mijn haar is door het vele blonderen droog, broos en inderdaad… overbelast. Ik ben dan ook de geschikte kandidaat om deze nieuwe lijn uit te testen.

Eerst iets over Guhl Vochtherstel in het algemeen

Guhl herlanceert haarvochtherstellende haarverzorgingslijn; het is een bestaande lijn in een nieuw jasje… De lijn is nu verrijkt met het zogenaamde Hyaluron-Lipide-Complex. Deze technologie maakt het mogelijk om gericht de droge delen van het haar te bereiken en het hydratatie niveau van het haar te optimaliseren, aldus Guhl.

Het actieve ingrediënt in deze lijn is voedende en herstellende olie van de Tucuma, een plant rijk aan essentiële voedingstoffen. Het schijnt een geliefd ingrediënt te zijn als het gaat om haarverzorging; je komt het in veel producten tegen. Voor mij is het echter nieuw en dus ga ik op onderzoek uit.

Tucuma

Na wat onderzoek gedaan te hebben, kom ik erachter dat Tucuma een boom met oranje vruchten is die groeit in het Amazonegebied in bijvoorbeeld Suriname en Venezuela. De vrucht van de Tucuma bestaat uit een houtachtige kern van een bijna zwarte kleur, met daarin een soort witte amandelspijs, oliehoudende zaden, bedekt met geel-oranje vruchtvlees. Er worden twee soorten olie geproduceerd uit deze vrucht. De olie van de externe pulp en amandelolie. De olie van de pulp bevat 25,6% verzadigde vetzuren en 74,7% onverzadigde verzuren bestaande uit palmitinezuur, stearinezuur, oliezuur en linolzuur. Ook allemaal ingrediënten die je regelmatig tegenkomt in verzorgingsproducten, zoals voedende body lotions en zeep.

Het klinkt als een veelbelovend ingredient en ik begin dan ook met hoge verwachtingen aan deze test.

Guhl Vochtherstel Shampoo

De shampoo is verpakt in de herkenbare Guhl fles met klikdop. Je hebt deze flessen ongetwijfeld wel in de supermarkt of drogist zien staan. Dit is een erg fijne verpakking, zeker met natte handen onder de douche.

Guhl Vochtherstel Shampoo

Het is de eerste keer dat ik producten van Guhl gebruik en daardoor pakte ik in het begin per ongeluk teveel shampoo. Guhl schijnt erom bekend te staan dat je maar heel weinig shampoo nodig hebt voor een grondige reiniging. En inderdaad… Wat schuimt deze goed!!

En de geur van deze lijn is echt HEER-LIJK!! Een mix van sinaasappel, jasmijn en vanille…Mmmm! Tijdens het inmasseren vroeg mijn vriend zelfs of ik een nieuwe douche gel had. De hele badkamer rook er naar. Lekker!

Guhl Vochtherstel Herstellende Conditioner

Na het wassen breng ik de GUHL Vochtherstel herstellende conditioner aan. Ook deze is zeer zuinig in gebruik en laat zich makkelijk over het haar verdelen.

Guhl Vochtherstel Conditioner

Ik heb wel eerst al het water uit mijn haar geknepen, zodat de conditioner goed in kan trekken en niet teveel wordt verdund door het nog aanwezige water. Na het uitspoelen voelt mijn haar heel zacht aan.

Guhl Vochtherstel Intensive Treatment Spray

Voordat ik ga föhnen breng ik de Intensive Treatment Spray aan. Dit is een vochtinbrengende verzorging die bovendien bescherming biedt tegen hitte waardoor de spray goed te gebruiken is voor het föhnen of stylen.

Guhl Vochtherstel Spray

De Intensive Treatment Spray ruikt eveneens heerlijk. En ook fijn… hij verzwaart het haar niet. Na het fohnen heeft mijn haar een mooie glans.

Guhl Vochtherstel Intensief Verzorgend Masker

De eerste keren heb ik na het wassen de Intensive Treatment Spray gebruikt. Lekker snel en makkelijk in gebruik. Wanneer ik iets meer tijd heb, kies ik ervoor om het verzorgende masker te gebruiken.

Guhl Vochtherstel Masker

Dit is pure verwennerij voor je haar. Het is een zijdezachte boterachtige crème, die wederom HEER-LIJK ruikt. Ik heb het masker 3 minuten in laten werken en toen grondig uitgespoeld. En het resultaat na het föhnen was verbluffend! Mijn haar zag er gezond en glanzend uit, alsof ik net bij de kapper was geweest.

Ik ben aangenaam verrast door het resultaat…

Inge van de Scheur

MUA Inge is in love with Guhl!

Ik wist niet dat Guhl zulke fijne producten – met een hele fijne prijs – had! Mijn haar ruikt na het gebruik super lekker, voelt stevig aan en heeft een mooie gezonde glans die wel 3 dagen lang aanhoudt!

De Guhl Vochtherstel lijn heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat een drogisterijmerk zulke mooie resultaten zou geven. De prijs-kwaliteit verhouding is daarom ook meer dan goed te noemen.

Voor iedereen met droog, dof of pluizig haar kan ik deze lijn absoluut aanraden!

Lees ook