Sally Hansen, MAC, GLAMGLOW, L’Occitane en Smashbox

05:32 - 03:19
luistertijd 05:32 - leestijd 03:19

Nieuw in de winkels in januari 2017

Wat ligt er in januari nieuw in de winkels? Offline en online? Heerlijke producten van Sally Hansen, MAC, GLAMGLOW, L’Occitane en Smashbox.

Sally Hansen Complete Salon Manicure in zes nieuwe trendkleuren

Een nieuw jaar. Een nieuwe, frisse look. Dat moet ook Sally Hansen hebben gedacht, want het merk lanceert in januari zes nieuwe Complete Salon Manicure trendkleuren, zoals gespot op de catwalks. Het zijn prachtig glanzende, mooi gepigmenteerde kleuren in elegante tinten. Van draagbare nudes tot gedurfde, krachtige tinten:

NIW Sally Hansen Complete Salon

Van links naar rechts: Society Ruler, Hooked on Onyx Vamp en World is My Oyster.

De Complete Salon Manicure-lijn van Sally Hansen is een alles-in-één formule, die zeven voordelen in één flesje biedt. Het is een base coat, een nagelverharder en een nagelgroei-stimulerende behandeling, een professionele salonkleur en top coat, die ook nog eens chip-proof is met een gelachtige finish. Met het speciale kwastje breng je jouw kleur bovendien gemakkelijk snel en streeploos aan.

Shop Sally Hansen hier online

 

GLAMGLOW DREAMDUO nachtbehandeling

GLAMGLOW™ introduceert het nieuwe dreamteam: DREAMDUO. Een overnight behandeling die helpt om ‘make-up ready’ wakker te worden met een instant Sexy Hollywood glow. Het is nachtelijke magie voor de huid, zo laat GLAMGLOW ons in het persbericht weten. Dat belooft wat!

NIW Glamglow Dreamduo

Het DREAMDUO bestaat uit twee achtereenvolgende stappen. Het DREAMSERUM (stap 1) is een overnight serum met groene koffie en groene theeblaadjes. Beide bevatten essentiële vitaminen en anti-oxidanten om externe stressfactoren (denk aan kou, zon, roken, luchtvervuiling etc.) te lijf te gaan. Het serum gaat vrije radicalen tegen die lijntjes veroorzaken, rimpels, donkere vlekken en verlies van stevigheid. Je brengt het DREAMSERUM aan op een schone, droge huid en laat het ongeveer 30 seconden intrekken. Daarna breng je de DREAMSEAL (Stap 2) aan. Dit is een vochtboost van hyaluronzuur en groene algen. Deze ingrediënten ‘plumpen’ de huid met hydratatie tijdens je slaap.

SHOP Glamglow hier exclusief online!

Smashbox Always On Matte Liquid Lipstick

Smashbox lanceert in januari de Always On Matte Liquid Lipstick. Een vloeibaar lipproduct verrijkt met een primer voor extra lange houdbaarhoud, rijk aan voedende jojoba, abrikoos en zonnebloemoliën. Lori Taylor Davis, Global Pro Lead Artist bij Smashbox, legt uit: “Op de set moet de kleur van de lippen uren blijven zitten en er net zo uitzien als wanneer het net is aangebracht. Deze baanbrekende liquid formule heeft het allemaal. Gehydrateerde lippen, terwijl het een ‘wash’ van prachtig fluweelachtige kleur produceert die weergaloos lang blijft zitten.”

NIW Smashbox Always Matte

Licht, maar tegelijkertijd goed houdend geeft deze liquid matte formule niet af, blijft hij tot wel 8 uur op zijn plek zitten en loopt hij niet uit. Met de speciale precisietip omlijn je je lippen in een handomdraai en vul je ze daarna gemakkelijk op. Je verwijdert het product met een make-upremover op oliebasis.

Tip van Lori Taylor: Om de lippen voller te laten lijken, gebruik je een donkere kleur met een lichtere kleur in het midden van de lippen.

En aan kleurkeuze geen gebrek, want de Smashbox Always On Matte Liquid Lipstick is verkrijgbaar in 20 schitterende kleuren boordevol pigment. Van een creamy coral tot choco kleur.

SHOP Smashbox hier exclusief online!

 

MAC Caitlyn Jenner Collectie *Limited Edition*

Haalde de Amerikaanse Caitlyn Jenner vorig jaar de wereldpers met haar spraakmakende coverfoto bij Vogue, dit jaar staat ze wederom in de belangstelling. Ditmaal door haar samenwerking met MAC. De limited edition MAC Caitlyn Jenner Collectie bestaat uit elegante en klassieke kleuren voor lippen, ogen en teint.

NIW MAC Caitlyn Jenner Producten

In het volgende filmpje licht Caitlyn toe hoe zij op haar geheel eigen wijze de wereld probeert te veranderen. In een wereld waarin iedereen schoonheid kan omarmen, op zijn of haar eigen manier.

Je shopt de producten van Caitlyn Jenner hier online.

NIW L'Occitane Foaming Cleanser

 

L’Occitane Shea Simplicity Foaming Cleanser

L’Occitane breidt haar Shea Simplicty gezichtsverzorgingslijn deze maand uit met een nieuwe schuimende reiniging, boordevol voedende shea-olie. Perfect voor de droge winterhuid.

Doe een kleine hoeveelheid van de cleanser in je hand en meng met een beetje water. De crèmestructuur verandert dan in een rijk, zacht schuim. Het fluweelzachte schuim reinigt de huid grondig zonder ‘m uit te drogen. En zoals vrijwel alle producten van L’Occitane is de cleanser niet alleen fijn voor de huid, maar ook een prikkeling van je zintuigen.

Klik hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

 

Bekijk hier meer ‘Nieuw in de winkel’ artikelen

Lees ook