Party time!

04:05 - 02:27
luistertijd 04:05 - leestijd 02:27

Homepage L'Oreal Color Riche Gold Obsession

Getest L’Oreal Color Riche Exclusive Gold Obsession Lipsticks

Claims

Gold Obsession… Color Riche presenteert haar nieuwe feestcollectie dit jaar in een overdaad van goud. Mooie rood en roze kleuren, elk verrijkt met goudpigmenten voor een mooie gouden glans. De nagellakken uit deze collectie waren al eerder mijn maandfavoriet, nu mag ik de lipsticks testen. Met de feestdagen voor de deur is dat geen straf, want deze lipsticks zijn op het eerste gezicht zeer geschikt voor een feestje, zoals het volgende filmpje laat zien:

https://www.youtube.com/watch?v=ilU1VQ3Ycpg

Ik test de kleuren Rouge Gold, Rose Gold, Pink Gold en Nude Gold. Ook is er een Pure Gold kleur verkrijgbaar. Hiermee kun je een mooie gouden finish aanbrengen over je eigen lipstick.

Shop hier online.

Glansgevende olien en chique verpakking

De Color Riche Collection lipsticks bevatten verzorgende oliën, die zowel glans geven als de lippen voeden. Helaas valt nergens te vinden welke olien dit precies zijn; niet op de verpakking en ook niet online. De lipsticks zitten verpakt in een zwart met gouden huls, wat een chique uitstraling geeft.

Subtiele bloemengeur

De subtiele bloemengeur van de lipsticks herken je direct: een mix van parfumextracten als viooltjes, jasmijn en iris. De lipsticks ruiken heerlijk, niet te overheersend. Want dat kan op je lippen wel eens vervelend zijn.

L'Oreal Color Riche Gold ObesessionHet is een geur die me doet denken aan vroeger, wanneer ik als klein meisje speelde met de make-up van mijn moeder. Misschien dat ik daarom de geur zo lekker vind…. Geur kan heerlijke herinneringen naar boven halen.

Shop hier online.

Vol en romig gevoel

De lipsticks brengen makkelijk aan en geven een vol en romig gevoel op de lippen, zodat je lippen niet uitdrogen. Die claim wordt zeker waargemaakt. De lipsticks bevatten lekker veel kleurpigment. Er is weinig nodig voor een mooi kleurresultaat. De gouden sparkle is mooi subtiel, niet te aanwezig.

Tip van Esther: zo breng je lipstick aan

Als ik lippenstift drag, begin ik met het afpoederen van mijn lippen. Ik breng een lijntje aan met een lippotlood en met een kwastje breng ik vervolgens de lippenstift aan. Daarna ‘hap’ ik mijn lippen af in een wc-papiertje en breng opnieuw met een kwastje de kleur aan en ik hap weer af. Op deze manier blijft de lippenstift lang zitten en loopt niet uit in de fijne plooitjes rondom mijn liprand.

Na het op deze manier aanbrengen van de Color Riche lipstick, blijft hij zeker 4 uur houdbaar op de lippen.

L'Oreal Rouge Gold

Rouge Gold

L'Oreal Rose Gold

Rose Gold

Shop hier online.

L'Oreal Pink Gold

Pink Gold

L'Oreal Nude Gold

Nude Gold

Shop hier online.

Eindoordeel

Ik vind zelf de Nude Gold het mooiste. Deze is het minst opvallend. Ik draag zelden of nooit opvallende kleuren, omdat ik mijn lippen daarvoor te dun vind, dus het is uiteraard ook een kwestie van smaak en persoonlijke voorkeur.

Als ik naar de foto’s kijk, dan vind ik wel dat de Rouge Gold het meeste doet qua kleur in mijn gezicht. Ook deze zal ik zeker vaker gebruiken.

Kortom: Bevat veel pigment met een subtiel gouden sparkle en blijft een aantal uren prima zitten. Een mooie lipstick voor een prima prijs. Shop hier online.

Pluspunten

Minpunten 

Lees ook