Nooit meer zichtbare BH-bandjes!

01:20 - 00:48
luistertijd 01:20 - leestijd 00:48

Doen! Zo maak je zelf een rugloze BH

Soms komen we op de redactie een YouTube filmpje tegen dat zo krachtig is in zijn eenvoud, dat we ons bijna afvragen waarom we het zelf niet hebben bedacht. Een filmpje dat uitkomst biedt bij o zo herkenbare problemen…

Want vraag jij je ook wel eens af hoe je dat mooie jurkje met die laag uitgesneden rug moet dragen, zonder dat je aan de achterkant een BH-bandje ziet? Of heb jij ook van die zelfklevende BH-cups in de kast liggen, die je toch maar niet gebruikt omdat je bang bent dat ze tijdens dat speciale feestje spontaan loslaten… precies op het moment dat jij in het middelpunt van de belangstelling staat? Het lijkt wel of fashion designers nooit goed nadenken over wat vrouwen nu echt nodig hebben.

Bekijk dan vooral het volgende filmpje, waarin wordt uitgelegd hoe je zelf een rugloze BH maakt, die gegarandeerd op zijn plek blijft zitten. En een bijkomend voordeel… je hoeft hiervoor niet eens echt handig te zijn met naald en draad.

Perfect om met de feestdagen dat mooie jurkje met laag uitgesneden rug weer uit de kast te halen!

Lees ook