Maison Margiela, Giorgio Armani, Makeup Revolution, MAC, FABY…

07:41 - 04:36
luistertijd 07:41 - leestijd 04:36

Nieuw in de winkels december 2016

Maison Margiela Replica Parfumcollectie

Al sinds 1994 brengt het exclusieve modemerk Maison Margiela elk seizoen, voor zowel vrouwen als mannen, een collectie van een dertigtal kledingstukken, accessoires en schoenen uit die luistert naar de naam ‘Replica’. De collectie ‘Replica’ illustreert de belangstelling van Maison Margiela voor vintage kleding en accessoires. Het is een eerbetoon aan de eigenheid en charme van de stukken die uit alle hoeken van de wereld komen.

Het modemerk breidde de Replica Collectie in 2012 uit met enkele heerlijke parfums. “Het concept van ‘Replica’ is een expressie van onze reflectie over kleding en over onze creatieve aanpak die, in dit geval, verklaard kan worden door het originele idee van tijdloosheid: een kledingstuk uit het verleden kan echt actueel zijn, vandaag en zelfs morgen. Dit idee wilden we transponeren naar geuren die deel uitmaken van ons collectieve geheugen,” aldus Maison Margiela.

De Replica-parfums, samengesteld door parfumeur Jacques Cavallier in samenwerking met Marie Salamagne, vatten geurmomenten die ieders herinneringen prikkelen: “De samenstelling van de geuren was een zeer stimulerend en interessant werk. Bij het begin hadden we verschillende precieze geurherinneringen voor ogen, maar we waren er ons niet van bewust hoe moeilijk het zou zijn en hoeveelheid pogingen nodig zouden zijn om het juiste resultaat te behalen.”

De Replica-parfums zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar. Shop hier online.

Giorgio Armani Halo of Light

De nieuwe feestcollectie van Giorgio Armani Beauty is geinspireerd op ‘Light Painting’, een techniek die veel door fotografen wordt toegepast en waarbij licht en duisternis met elkaar worden gecombineerd voor een schitterend uitgelicht resultaat. Bij Light Painting speelt de fotograaf met licht en donker om of die manier een halo van licht rondom zijn model aan te brengen. En dat is precies wat de producten van Giorgio Armani uit de Halo of Light collectie ook doen. Gedurfd en glamorous, met de focus op de ogen. Shop online.

De collectie bestaat uit het Holiday Palette met oogschaduws en blushes en zes Ecstasy Lacquer lip glosses en een glowy variant van de bestseller Crema Nuda voor een mooie egale teint.

De collectie is exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam en Den Haag. SHOP hier online.

Kevin Murphy SMOOTH.AGAIN anti-pluis haarverzorging

SMOOTH.AGAIN is een leave-in smoothing crème voor dik en pluizig haar, met groene thee, extracten van lotusbloem en verzachtende en verzorgende baobabolie. Deze haarverzorging maakt kroesend haar weer zijdezacht.

De lotion bevat over een styling en treatment eigenschap. De styling eigenschap maakt het haar glad; de treatment eigenschap gaat pluis tegen en zorgt voor zacht en soepel haar. Breng het product aan op handdoek droog haar en breng vervolgens je haar in model zoals je gewend bent. Smooth Again bevat bovendien een hittebeschermer, mocht je met stylingtools aan de slag willen gaan.

Een perfect product voor de wintermaanden, waarin pluizig haar altijd op de loer ligt!

Shop hier online

MAC Mariah Carey Collectie

Voor deze nieuwe limited edition wintercollectie heeft MAC zich laten inspireren door zangeres Mariah Carey. Mariah’s tijdloze glamour vinden we terug in schitterende en iconische producten, zoals de shimmering champagne kleurige lipstick All I want of een cremige soft pink nude Bit of Bubbly. Ga je in plaats van lipstick liever voor een gloss? Kies dan voor een mooie tan shimmer met de heerlijke naam It’s just like honey of een pink bronze shimmer met de naam Butterfly Bling.

En oog de oogschaduws uit deze collectie zijn een ware lust voor het oog. Mocha met een gouden parelglans (Don’t escape me) of ga juist voor een satijnen donkerbruin (How you thrill me). Maak je look of met een bruin-zwarte eyeliner (This is my night) en een diepzwarte mascara.

De Maria Carey Collectie is verkrijgbaar bij MAC verkooppunten, zoals onder meer de MAC counter in de Bijenkorf en Douglas. SHOP hier online.

FABY nagellakken

Het Italiaanse merk FABY zette onlangs voet op Nederlandse grond met een eigen webshop. Met een vernieuwde formule, vrij van schadelijke stoffen, lanceert het nagellakmerk een vaste collectie van 205 ‘European Classics’ kleuren. Deze nagellaklijn valt om te beginnen niet alleen op door het grote aanbod aan kleuren, maar ook door de verantwoordelijke filosofie: FABY staat voor de gezondheid van de consument, voor ‘eco-friendly’ en ‘cruelty free’ produceren. In de gehele productlijn van FABY – die bovendien 100% vegan is – wordt geen petroleumderivaten noch parabenen gebruikt. Ook zijn de lakken vrij van vrij van dibutylftalaat, Tolueen, Formaldehyde, Kamfer en Formaldehyde Resin.

Met deze gezondheids- en milieubewuste filosofie heeft het merk ook de nieuwe lijn Faby Nature ontwikkeld. Een nagellaklijn met 87% natuurlijke ingrediënten. De collectie bestaat uit 6 stijlvolle en op de natuur geïnspireerde kleuren.

De vaste collectie European Classics (€13,00 per stuk) en Faby Nature (€16,00 per stuk) zijn vanaf nu verkrijgbaar in Nederland via www.fabyshop.nl

Smith & Cult cosmetica

Nog een fijn cosmeticamerk zet voet op Nederlande bodem… en wel het door beauty guru Dineh Mojaher gecreëerde Smith & Cult. Dit luxe merk is volledig vegan en vrij van gluten, parabenen en minerale oliën. Ook worden de producten van Smith & Cult niet op dieren getest. Toch is Smith & Cult alles behalve ‘bio’… het heeft een luxe, laten we zeggen Vogue-waardige uitstraling. Een van de bestsellers van het merk is het Book of Eyes palet, een schitterende oogschaduw quad met poedercrème oogschaduw die fluweelzacht aanvoelen op het oog, een klein glinstertje bevatten, boordevol pigment zitten en niet in de oogplooitjes kruipen. Je kunt de oogschaduw zowel nat als droog aanbrengen.

Klik hier voor een verkooplocatie bij jou in de buurt.

Makeup Revolution London

En we gaan nog even door met de nieuwe make-up merken deze maand. Vanaf december is het Engelse merk Makeup Revolution ook in Nederland verkrijgbaar. Een trendy en eigentijds merk, met een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment. De producten zijn in Engeland al ruim 2,5 jaar een ware hit. Zeg maar gerust, een ware revolutie. Op dat vlak doet het merk zijn naam dus zeker eer aan. Inmiddels zijn de producten van Makeup Revolution verkrijgbaar in meer dan 20 landen.

Ook fijn… de producten van Makeup Revolution zijn van een goede kwaliteit met een zeer vriendelijk prijskaartje. Je vindt ze onder meer in de schappen van Etos, en shop het meteen hier online! 

Beautymarket Rotterdam

Tot slot geen nieuw in de winkels, maar een nieuwe winkel… Luxe gezichtsbehandelingen, shots van een vitamine-infuus, personal training sportsessies, mini-breaks onder de zonnebank, prachtig gestylde wenkbrauwen of een fijne manicure. Het is vanaf nu allemaal mogelijk op één locatie bij het all-in-one concept Beautymarket Rotterdam. Deze one-stop-shop opende afgelopen 26 november haar deuren voor het publiek en biedt als eerste locatie in Nederland alle mogelijke beauty-gerelateerde behandelingen en producten op één plek. Een uitkomst voor iedereen die waarde hecht aan ultieme ontspanning en ook goed verzorgd voor de dag wil komen. Het nieuwe beautyconcept beschikt over een groot assortiment aan producten die ook online worden verkocht.

Voor meer informatie bezoek je de website: www.beautymarketrotterdam.nl

Lees ook