Van onze splinternieuwe tester Marjolein

04:05 - 02:27
luistertijd 04:05 - leestijd 02:27

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

Getest Bobbi Brown Art Stick lipstick

BeautyJournaal heeft een splinternieuwe tester in het testteam: Marjolein Grote. Marjolein werkt als beauty consultant bij Douglas en is dol op cosmetica. Lees hier haar allereerste review.

Opvallende lippen als eyecatcher

Lippen zijn het helemaal deze winter en dan vooral opvallende matte lippen. Ze zijn echt een eyecatcher voor je look. Je ziet ze veel terug in de modebladen en op de catwalk. Iedere look kan je met opvallende lippen omtoveren tot iets spectaculairs. Vandaag test ik voor jullie de Bobbi Brown Art Stick.

Eerst even iets over de Art Sticks zelf…

Het zijn handige potloodjes met een lipstick textuur. Ideaal om om mee te nemen. De Art Stick is in 11 kleuren verkrijgbaar. De kleuren lopen uiteen van rood naar roze naar oranje naar nude. Af en toe zitten er ook limited kleuren in de collectie. De Art Sticks bevatten voedende shea boter, zodat je naast kleur ook een vleugje verzorging krijgt.

Ik test de kleur Sunset Orange. Een ontzettend mooie oranje kleur, die eigenlijk voor vrijwel alle seizoenen geschikt is. Zowel in de zomer als herfst of winter. De stick is mooi glanzend zwart met het welbekende Bobbi Brown logo en aan de onderzijde van de stick kun je goed zien welke kleur je hebt. Handig als je een verzamelaar bent en gelijk meerdere sticks aanschaft. En zeker ook niet onbelangrijk… de kleuren aan de onderzijde komen goed overeen met de daadwerkelijke kleur van de Art Sticks.

Artstick Sfeerbeeld 1
Maar wat vind ik nou van de Bobbi Brown Art Stick?

De Bobbi Brown Art Stick bevat erg veel pigment. Zeker een pluspunt! Verder vind ik het een heerlijk product. Je hebt namelijk een lippotlood en lipstick in één. Je gebruikt de scherpe punt als lippotlood en de zijkant van je punt om daarna je lippen in te kleuren. En als je wilt, kan je de Art Stick ook gebruiken om een vleugje kleur te geven aan je wangen.

En wat zeker niet onbelangrijk is, is dat de lipstick heel lang blijft zitten. Zeker zo’n zes uur en in die zes uur heb ik ook nog geluncht! Na die zes uur werk ik hem iets bij, ook dat gaat heel gemakkelijk.

’s Avonds wanneer ik het product eraf heb gehaald, gebruik ik wel een voedende lippenbalsem, zodat mijn lippen wat extra gevoed worden. Op die manier kan ik de volgende dag zonder velletjes weer deze heerlijke Art Stick dragen.

Handig van Bobbi

Je zult na het lezen van deze review misschien wel denken: “Ja, heel leuk zo’n Art Stick… maar dan moet ik er nog een bijpassende puntenslijper bij zoeken die precies de maat heeft van deze stick. Want hoe krijg ik anders altijd zo’n ideaal scherp puntje?!” Ook daar heeft Bobbi Brown aan gedacht. In het doosje van de Art Stick zit namelijk een puntenslijper, zodat je altijd makkelijk een scherp puntje kan maken aan je lipstick.

Artstick MarjoleinMijn conclusie

De Bobbi Brown Art Sticks vind ik erg goede lipsticks. Ze dekken super, hebben veel pigment en je kunt ze erg precies aanbrengen, doordat je met de meegeleverde puntenslijper altijd een perfect puntje kan slijpen. Het resultaat zie je op de foto hiernaast.

De Art Sticks voelen prettig aan gedurende de dag, voelen niet trekkerig aan (wat andere matte lipsticks vaak wel doen) en blijven urenlang muurvast mooi zitten. Ook zijn ze zuinig in gebruik. De prijs is misschien wel wat aan de hoge kant (rond 30 euro), maar daar krijg je dan ook een hele fijne lipstick met een lange levensduur voor terug.

Ik merk dat ik erg vaak naar mijn Art Stick grijp en inmiddels heb ik nog zeker twee kleuren op mijn verlanglijstje staan.

Lees ook