Nerdy but nice!

01:13 - 00:44
luistertijd 01:13 - leestijd 00:44

Ingrediënten uitgelegd: wat zit er in mijn nagellak?

We speuren op de redactie van BeautyJournaal regelmatig het internet af, op zoek naar leuke, leerzame of interessante artikelen en filmpjes die het delen waard zijn. Meestal stuiten we dan op bijdragen van aantrekkelijke bloggers, good-looking beauty journalisten of andere professionals met het cosmetica hart op de juiste plaats. Het was dan ook even wennen toen we op YouTube een korte film aantroffen van National Geographic, waarin een – laten we zeggen – ietwat nerdy type uitlegt welke ingrediënten er in je nagellak zitten en waarom.

National Geographic?! We horen het je denken… Dat is toch die zender met wetenschappelijke documentaires over sterrenstelsels, de oude Egyptenaren en wat al niet meer? Juist ja. En ditmaal is diezelfde wetenschappelijke zender er uitermate goed in geslaagd om op een toegankelijke en begrijpelijke manier de verschillende ingrediënten van nagellak te bespreken. We willen je het filmpje daarom niet onthouden.

En die nerdy presentator, George Zaidan? Die is bij nader inzien toch ook best wel cute.

Lees ook