Vichy, Chanel, Aveda, Borlind, La Roche Posay, Batiste, Essie, SkinCeuticals, Guhl e.a.

10:38 - 06:22
luistertijd 10:38 - leestijd 06:22

Chanel Collection Libre, Synthetic

Chanel heeft zich voor deze satelliet collectie laten inspireren door architectuur, en de urban kleuren die daarvoor gebruikt worden: een variatie aan grijstonen, van een hele mooie matte blauw met grijzige ondertoon tot spiegelgrijs. Gecombineerd met shiny effecten voor een mooie  glans. Nu zijn die kleuren natuurlijk nothing new, maar dat zijn de texturen wel! Een combinatie van poeder en creme. De lichte tinten zijn op creme basis en die kun je dus al highlights gebruiken, maar ook als primer onder de poedertinten.

Alles staat in het teken van perfectie maar ook transparantie. Zo ook de prachtige nieuwe eyeliner in een potje, en de blush die oh zo sterk lijkt maar op de huid vooral een zachte glow geeft. De lip-kleuren zijn daarentegen wel lekker fel en vol pigment. Maar ook zeker fris van kleur. De meeste producten zijn limited.

SHOP ze hier online.

Annemarie Borlind Blossom Dew Gel

Het 100% natuurlijke merk uit Duitsland heeft een hele fijne toner uitgebracht die tevens de eerste hydraterende laag in je huidverzorgingsregime is. Heerlijk voor gezicht, hals en decolleté. Er zitten celvernieuwende stoffen in, maar ook kalmerende en stimulerend, zoals echinacea. De trekkarigheid van de huid na reiniging neemt onmiddellijk af. Je huid voelt soepel aan.

SHOP hier online.

Multitasking met Dode Zee klei van Ahava

Ahava is volledig gebaseerd op mineralen en klei uit de Dode Zee. Er zijn vier heerlijke maskers voor elke huidconditie: een peeling, een dieptereiniger, een hydraterend masker en een liftend masker. Er zit in alle maskers de zg Osmoter, een hooggeconcentreerde cocktail van mineralen zoals kalium,calcium en magnesium die alle huidfuncties stimuleren en krachtig vochtbonden. Dit gebeurt door vocht uit de diepere huidlagen naar boven te halen.

Je koopt ze in handige zakjes voor 2,99 euro of 100 ml verpakkingen vanaf 26,50 euro. SHOP Ahava hier online.

Darphin Lumiere Essentielle

Een heerlijk nieuw serum op oliebasis en een creme die een prachtige olie-gelcream textuur heeft. Geschikt voor alle huidtypen die een meer stralende teint nodig hebben. Geeft optimale hydratatie, haalt de doffe sluier van je huid en beschermt de huidbarriere. Er zit een mix van 7 essentiele olien van ondermeer citrus, neroli en roos en ylangylang, cederhout en gember. Acetylglucosamine stimuleert de celvernieuwing.In het serum zitten krachtig hydraterende stoffen uit ondermeer algenolie.

SHOP Darphin hier online.

System Professional Energycode

Het heerlijke haarverzorgingsmerk dat je bij de kapper koopt: System Professional, heeft een nieuwe methode om jouw haar nog meer maatwerk in verzorging te geven. De kapper kan je haar nu zodanig analyseren dat er een made to measure profiel uitkomt voor de meest geschikt verzorgingsproducten. In de kern draait het om bestudering van de hoeveelheid keratine in jouw haar, en daarbinnen wordt gekeken naar de hoeveelheid vetten of wel lipiden. Ze zijn erg belangrijk voor de haarconditie, en ze worden waar nodig aangevuld door de producten via een speciaal complex bestaande uit niacinamide, cafeïne, histidine en oa oliezuur. Er zijn vier nieuwe haarlijnen ontwikkeld waarbij onderscheid wordt gemaakt naar de speciale aandacht voor de hoofdhuid (Derma), Fibra om de haarvezels te reconstrueren, Forma voor extra vochtvoorziening en Extra voor een ultra dieptewerking en speciale salonbehandeling. En daarbinnen zijn weer diverse lijnen voor jouw haartype: 10 lijnen in totaal. Erg fraai, en het uitproberen waard bij jouw kapper.

www.systemprofessional.com

Perricone MD Pre Empt series voor de jongere huid

De Amerikaanse dermatoloog Perricone is beroemd om zijn prachtige diepwerkende cosmeceuticals voor huidverbetering. Sinds kort kun je er in de spa van W Hotel in de Amsterdamse Spuistraat ook behandelingen mee krijgen. Om ook de aandacht van jongere vrouwen te winnen, heeft hij een aparte preventieve lijn uitgebracht met heel interessante antioxidant werkstoffen. NRF2! Waarover wij in het verleden al eens uitgebreid geschreven hebben: het komt uit broccoli. In Perricone’s lijn stimuleert het complex waarin nrf2 verwerkt is, de aanmaak van antioxidant enzymen die de productie van antioxidanten op peil houdt. Er is een exfolierende pore-refiner, een serum, een verhelderende oogcreme en een olievrije hydraterende creme.

Tip: als je een mooi anti aging product voor je body wilt: probeer dan de Cold Plasma Body met oa cafeïne en mooie huidverstevigende stoffen. Het is een van de weinige mooie anti-aging producten voor het lichaam die er momenteel in de markt zijn.

Shop online bij www.babassu.nl

Keune Mineral Hairspray

Keune is een fijn haarverzorgingsmerk van Hollandse bodem en topkapper Ilham Mestour is al geruime tijd ambassadeur van het merk. Ze staat ook aan de wieg van nieuwe productontwikkelingen binnen het bedrijf. De Mineral hairspray is haar favoriet. Hij is lichtgewicht, maar kan zo sterk zijn als je maar wenst, omdat je hem in laagjes kan aanbrengen waardoor hij opbouwt.

Tip: voor stylen van krullen in het haar is een sneldrogende lak belangrijk. Lees deze tips van kapper Kim Koffijberg nog maar eens. Keune heeft hiervoor de Society Hairspray Forte.

SHOP hier online.

 

 

 

Guhl Vochtherstel shampoo en conditioner

Aan de haarverzorgingsproducten van Guhl val je je nooit een buil, altijd goed. Zo ook deze lijn, voor droog en broos haar met een complex van hyaluron en lipiden om uitdroging van het haar tegen te gaan. Het is zo’n lijn die geschikt is voor elk haartype. Je haar wordt zacht en glanzend en inderdaad, geen droogte. Ook fijn voor fijn haar, het verzwaart niet. Als extra treatment is er ook een leave in spray voor dagelijks gebruik. Prijzen vanaf 6 euro. Doen!

SHOP hier online

Philosophy pearl mask

Kleine met hydratatiestoffen gevulde bolletjes die je in een katoenen zakje stopt en dan uitperst over je huid. Wat leuk! En wat is de meerwaarde? De beleving natuurlijk. De pareltjes kun je wel in je hand uitknijpen maar dan komt de inhoud all-over you. Niet handig, vandaar dat zakje.

SHOP hier online.

Chanel No 5, the Body Oil

https://www.instagram.com/p/BK3zF8ngoCX/

Ohhhhh maak ons gek! Zelfs als je geen fan van No 5 bent, ga je hier toch echt overstag. Want gevangen in deze ultrafijne droge olie wordt No 5 heel zacht en fris. Elegant en ingetogen. Ja echt, zet dit op je verlanglijstje voor de feestdagen. De royale fles van 200 ml kost 78 euro. Je gaat Genieten!

SHOP online va 3 november 2016!

Batiste droogshampoo Oriental

Grootverbruikster van droogshampoo’s? Probeer dan ook deze van Batiste eens, met een oriëntaalse zacht zoete geur van jasmijn, kokos, sandelhout en cederhout. Besprak je haar pluk voor pluk op een afstand van 30 cm, neem ook de aanzet mee en masseer het in met je vingertoppen. 200 ml kost 4,89 euro. Bij Etos.

SHOP hier online 

 

 

Aveda Damage Remedy Split End Repair

Verzegel je haarpunten met deze nieuwe damage repair van Aveda. Ook maakt het de haarvezels glad waardoor je haar er glanzend en egaal uitziet. Er wordt gebruik gemaakt van Nangai olie uit de gelijknamige boom, die groeit op het eiland Malekula in de Stille Ocean. Je moet de remedie zien als een anti aging treatment voor je haar, zoals je ook gezichtscrème gebruikt. Preventie dus! In de Damage lijn bestaan al een shampoo, conditioner en treatment, de Split End Repair is nieuw en kost 32 euro.

Tip: gebruik de Daily Hair Repair voordat je met je warmtestyler aan de gang gaat, om het haar te beschermen vooraf. Voller haar? Gebruik dan ook de Thickening Tonic.

SHOP Aveda hier online.

 

Essie Fall 2016 collectie

Oh wat deze prachtig qua kleuren: die mix van zachte koele pastels met harde donkere tinten. Het is geïnspireerd op Japanse tinten, zowel zen met zacht blauw als spicy met oranje en intens paars. De kleuren dragen namen als Kimono-over, Maki me happy, now and zen, go go geisha. So lovely!

SHOP hier online.

Skinceuticals Blemish + Age Defense serum

Ook als je een vette huid hebt, en je ouder wordt, wil je toch graag anti aging producten gebruiken. Niet veel merken houden hier rekening mee nog, maar Skinceuticals wel. Het speciale serum remt niet alleen de talgproductie dankzij een combinatie van 2% dioic zuur met alpha- en betahydroxyzuren, maar ontstopt ook de porien en dankzij het peelende effect worden fijne lijntjes verminderd en de teint opgefrist. What more do you want. 30 ml kost 80 euro. Skinceuticals producten zijn zeer zuinig in gebruik. Je koopt ze bij cosmetische klinieken zoals Dr Frodo Kliniek, Amstelzijde kliniek en ook Blush in Amsterdam.

Lees meer en shop direct online hier…

La Roche Posay Respectissime Volume mascara gevoelige ogen

 

Naarmate je ouder wordt of lenzen draagt kun je een verhoogde ooggevoeligheid gaan ervaren. Deze nieuwe volume, en lengte gevende mascara verstevigt je wimpers in ca 2 weken en geeft 16 uur lang houdbaarheid en comfort. Er zitten stretch polymeren in voor een voller effect, een lash revitalizing serum dat de wimpers versterkt en gezuiverde pigmenten plus gereconstrueerd traanvocht (whatever that may be…hihi) om gevoelige ogen minder kwetsbaar te maken. Parfumvrij. Wij gaan hem zeker gebruiken! Hij kost 21,65 euro.

SHOP hier online met korting.

Dercos Aminexil Clinical 5 vindt de remedie tegen haaruitval opnieuw uit

In 1996 werd de stof met klinisch bewezen, placebo gecontroleerde, werkzaamheid voor het eerst op de markt gebracht bij Vichy. Nu 20 jaar later is er een geheel geïnnoveerde versie beschikbaar. Een van de belangrijkste veroorzakers van alopecia haaruitval is verharding van het collageen rond de haarwortel waardoor haar loslaat. Aminexil bleek dit tegen te gaan, net zoals het in staat om de dikte van de haarvezel beter te beschermen en dankzij een in 2011 toegevoegd arginine werd ook de bloedcirculatie verbeterd voor verbeterde toevoer van voedingsstoffen. En nu is er ook meer aandacht voor de hoofdhuidconditie gekomen: voor een gezonde microflora op het hoofd.

SHOP hier online met korting. 

 

Lees ook