Anouk Smulders het nieuwe gezicht voor Olaz Regenerist

04:09 - 02:29
luistertijd 04:09 - leestijd 02:29

Deze week woonde ik een opvallende beauty perspresentatie bij, waar ik ook nog eens heel blij van werd. Niet alleen verscheen daar de prachtige Anouk Smulders die met haar 42 jaar er tijdloos mooi uitziet, ook gooit Olaz het roer om met haar communicatie voor de geweldige lijn Regenerist!

Ageless beauty, we love it!

De nieuwe focus ligt bij tijdloze schoonheid. Koren op mijn molen, want met mijn 52 jaar en being alive and kicking as never before vind ik het nog steeds absurd dat veel lifestyle merken vrouwen van mijn leeftijd wegzetten als senioren in karretjes, met geraniums en Tena Lady, glimlachend als oma’s en een hupje wagen op een grasveld. V-r-e-s-e-l-i-j-k. Marketeers lopen hopeloos achter!

Vijftigers Tinderen en halen nachten door op festivals

Afgelopen weekend stond er ook een zeer vermakelijk artikel van auteur Els Rozenbroek in het Volkskrant magazine over al die hippe vijftigers, die zich suf Tinderen (kan er zelf een boek over schrijven inmiddels haha), dagen en nachten doorhalen op feestjes en festivals, nog stevig aan de whisky zitten (me too, en de Zuidam Oude Jenever) en heerlijk veel geld hebben om uit te geven omdat ze ook nog eens volop in hun carrières zitten.

Olaz snapt het!

Zo blij ben ik dat ook beautybrands als Olaz deze signalen oppakken. Anti-aging is uit, dat schreef ik al eens. Pro-aging zijn we, en daarmee maken we van het begrip een tijdloze kwestie. Age is just a number. Op mijn eigen Tinder-profiel heb ik bijvoorbeeld een quote staan van een filosoof, met de volgende boodschap: Iemand die nu vijftig is, heeft nog veertig jaar te leven. De kans is groot dat hij of zij nog gaat scheiden en hertrouwen. De sociale omgeving is veel belangrijker geworden dan de leeftijdsgroep waartoe je behoort. Je levensstijl is die van je sociale groep. Ouderdom is geen onafwendbaar noodlot meer, je kunt ermee spelen. We kunnen zelf kiezen hoe we ouder willen worden.

Steek die maar in je broekzak;-)

En nu lekker naar de winkel of online shop om die geweldige Regenerist producten te kopen. Wij zijn er al jaren fan van omdat er gewoon uitstekende werkzame stoffen in zitten, zoals niacinamide, aangevuld met een nieuwe cocktail van energiegevende stoffen die Olaz de Skin Energizing Technology noemt.

Twee nieuwe producten voor de nacht

Ken je ze al, het zijn de nieuwste producten voor de nacht! Een nachtcreme en een nachtserum. In de laatste zit ook glycolzuur om de celvernieuwing een boost te geven. Samen zouden ze er in vijf dagen en nachten voor moeten kunnen zorgen dat de huid tot twee keer toe sneller herstelt. In vier weken tijd moet je huid er aanzienlijk frisser uitzien.

Ik weet dat Olaz altijd heel streng is met haar claims. Tijd om te testen. Ze zijn al even uit, maar wij gaan graag de test nog eens aan.

Complete verzorging voor je huid + zonbescherming + frisse teint

In het Regenernst 3-zone programma vind je een nachtcreme, een verstevigend serum, een dagcreme, een dagcreme met spf 30, een CC cream en een reinigingssysteem met mechanisme borstel. De producten kosten allemaal 32,99 euro adviesprijs, de reinigingsset is 34,99 adviesprijs.

SHOP DE PRODUCTEN HIER MET KORTING!

Wisten jullie dat ik zelf in met een ’tag-on’  in een commercial heb gezeten van Olaz in 2008? Ik laat hem hier nog eens zien. Toen vulde ik nog een ander blog;-) Maar werkte al vele jaren als beautyjournalist, in die tijd ook voor BNR Nieuwsradio. Ook toen was Olaz al zo smart om ver vooruit te denken en een online influencer (moi…) in haar communicatie mee te nemen. Zoals Olaz nu het voortouw neemt om Ageless beauty te promoten.

Lees ook