Draagbaarder dan je denkt!

01:56 - 01:10
luistertijd 01:56 - leestijd 01:10

Ruil je zwarte eyeliner eens in voor smaragdgroen

Gekleurde eyeliner of oogpotlood is natuurlijk geen nieuw concept. Kleuren als blauw, antraciet, paars, goud en zilver liggen al jaren in de schappen van de parfumerie. Toch is het voor veel vrouwen daarom nog steeds niet makkelijk om uit de comfort zone te stappen en die oude vertrouwde zwarte eyeliner eens in te ruilen voor een wat gewaagdere kleur, zoals… smaragdgroen!

Gelukkig zijn er make-up artists, zoals de Amerikaanse Vincent Oquendo, die ons laten zien dat smaragdgroen ook heel draagbaar kan zijn. Hij bracht bij Victoria Secret Angel Lily Aldridge (hierboven op de foto), die normaliter bekend staat als natural-faced beauty, onlangs een mooie smaragdgroene eyeliner aan en binnen no-time schoot in Amerika de verkoop van groene eyeliners omhoog.

Ook eens uitproberen? We zetten een paar groene eyeliners voor je op een rij.

Urban Decay 24/7 Glide on Pencil in Junkie

Een fluweelzachte formule die makkelijk aanbrengt en lang blijft zitten. Trek eerst een lijntje rondom de waterlijn met je zwarte eyeliner en plaats daarboven een lijntje met dit groene potlood voor een extra kleuraccent. Shop hier online.

Make Up For Ever Aqua Liner Liquid Eyeliner in 3 Iridescent Emerald Green

Deze vloeibare eyeliner bevat kleine glittertjes en geeft je cat-eye een instant upgrade tijdens een avondje stappen. En de watervaste formule is natuurlijk ook een pré. Shop hier online. (Internationaal verzenden mogelijk)

Dolce & Gabbana Eyeliner Crayon Intense in Emerald 7

Verruil je zwart-witte smoky eye voor een smaragdgroene variant met niets anders dan dit fijne potlood van Dolce & Gabbana en een flinke dosis mascara. Trek een lijn langs je wimperrand en vervaag deze met de ‘smudger’ aan de achterkant van het potlood. Shop hier online.

Klik hier voor nog meer slimme eyeliner tips.

Bron

Lees ook