Glibberen maar!

02:01 - 01:12
luistertijd 02:01 - leestijd 01:12

Whoosh Wobbly Shower Jelly: een ware internet hype!

Zo nu en dan explodeert het internet door een specifiek beauty product. Was het een tijdje geleden nog razend populair om vooral alledaagse keukenproducten te gebruiken (denk aan: je haar wassen met azijn en je nagelriemen insmeren met olijfolie) of zaten we met z’n allen ademloos naar contouring filmpjes op YouTube te kijken… inmiddels is er een nieuwe internet hype gaande. Eentje waarbij een stuk glibberige gelei de hoofdrol speelt.

Lush Wobbly Shower Jelly

Hoewel dit product op basis van zeewier en boordevol essentiële oliën al jaren verkrijgbaar is bij Lush, gaat het nu viral nadat het Amerikaanse platform Nailed It eind juni een filmpje op Facebook zette, dat inmiddels meer dan 29 miljoen (!!!) keer is bekeken. Klik hier om het filmpje te bekijken via Facebook.

Wat volgde, was niet alleen een ware internet take over, maar ook een heuse badkamer take over, want elke Amerikaan wilde na het zien van het filmpje voortaan douchen met een Lush Wobbly Shower Jelly en deelde die ervaring maar al te graag op zijn op haar Instagram, Twitter, Facebook etc. account. En inmiddels is de hype ook overgewaaid naar Nederland.

Do It Yourself Jelly

Niet alleen het delen van foto’s en filmpjes van deze wiebelende en glibberige douchegel is een hype, ook het zelf (na-) maken wordt steeds populairder. If you can’t beat them, joint them moet fabrikant Lush hebben gedacht, want het geeft in het volgende filmpje een kijkje in de keuken bij het productieproces:

Op zoek naar een iets simpeler recept? Het volgende filmpje laat zien hoe je zelf een shower jelly maakt:

 Of je koopt het product natuurlijk – lekker makkelijk – bij Lush.

Bron

Lees ook