Freestyle...play it!

02:05 - 01:15
luistertijd 02:05 - leestijd 01:15

Indian Summer style – Loose fit! Knotjes en staarten

Nu we de langste dag van het jaar alweer enige tijd achter de rug hebben en de zomer officieel op zijn retour is, bereiden we ons op de redactie voor op een heerlijk zwoele nazomer. Zo’n typische Indian Summer, waarin je ook in september nog lekker lang buiten kunt zitten. Berg dus vooral je zomerjurkjes nog niet op! En om je nazomerlook af te maken, zetten wij in dit artikel negen romantische en vooral eenvoudig zelf te maken nazomer kapsels voor je op een rij.

Asymmetrische paardenstaart

Hoe eenvoudig kan het zijn… Doet dit je ook niet denken aan Brigitte Bardot?

Gedraaide paardenstaart

Verdeel je haar in drie plukken. Draai elke pluk een paar keer om zijn lengteas en zet vast met schuifspeldjes.

Halve knot

Vast en los tegelijk!

Romantisch klein knotje

Wet look

Nog zo’n super eenvoudig kapsel… het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is en handvol mousse kneden in je (liefst ongekamde) haar. Niet alleen romantisch, maar ook de perfecte festival look!

Paardenstaart met volume (voor korte kapsels)

Houd je haar omhoog (of ga ondersteboven staan) en spray de haaraanzet in met haarlak om volume te creëren. Zet je haar achter op je hoofd vast met een elastiekje. Eventuele losse plukken zet je vast met een schuifspeldje.

Ingevlochten haarband

Dubbele paardenstaart

Gebruik twee elastiekje in plaats van één. Om deze look af te maken, wikkel je een pluk haar om de elastiekjes heen, zodat ze niet meer zichtbaar zijn.

Perfect voor bad hair days…

Op die écht luie nazomeravond (of bij een bad hairday…) hoef je niet lang voor de spiegel te staan. Kies een sjaaltje dat matcht bij je outfit en draai het halverwege een paar keer rond. Knoop het sjaaltje aan de achterkant van je hoofd vast en trek de bovenkant voorzichtig uiteen in een vlindervorm.

Bron

Lees ook