Laat je ogen spreken!

02:17 - 01:22
luistertijd 02:17 - leestijd 01:22

Make-up inspiratie: 5 ooglooks in 5 minuten

Wanneer je eenmaal handigheid hebt in een bepaalde manier van opmaken, dan stap je niet snel over op iets anders. Eyeliner aanbrengen, mascara erbij en klaar. Je doet het waarschijnlijk met je ogen dicht, of terwijl je in de file staat op weg naar je werk. Herkenbaar?

Toch kan een nieuwe ooglook je ogen net iets meer laten knallen, laten spreken. Van kleurrijke eyeliners tot shiny oogschaduws; we zetten in dit artikel 5 ooglooks voor je op een rij die je kunnen helpen om je make-up routine nieuw leven in te blazen. En het leuke is… de kans is groot dat je alle producten hiervoor waarschijnlijk al in huis hebt en je de ooglooks in minder dan 5 minuten kunt maken.

Teken een zwarte lijn onder je onderste wimperrand voor een moderne variant op de sixties look.

Deze look shoppen:

Geef je oogleden glans met een metallic zilverkleurige oogschaduw, die je uitsluitend op het midden van je oogleden aanbrengt. Houd de rest van he gezicht eenvoudig en fresh.

Deze look shoppen:

Maak handig gebruik van je binnenste ooghoeken door een witte eyeliner aan te brengen in je ooghoeken en de binnenste helft van de wimperrand, zowel boven als onder. Het laat je ogen spreken.

Deze look shoppen:

Ga deze zomer voor kleur en kies voor citruskleuren op je ogen. Pump up the shine met een kleurloze lipgloss of lippenbalsem op je lippen.

Deze look shoppen:

Vergis je niet in de kracht van een kleurrijke eyeliner. Omlijst je bovenste wimperrand met een helderblauwe kleur voor stralende ogen. Ga voor subtiel met een dun lijntje of voor gewaagd met een heerlijk dikke lijn.

Deze look shoppen:

Bron

Lees ook