Dé hit voor deze zomer!

02:39 - 01:35
luistertijd 02:39 - leestijd 01:35

Zomertrend volgens journaliste Emma: High shine hair

Gezond, hoogglanzend haar is dé hit op de catwalk voor deze zomer. Zo showden de modellen bij modehuizen als DKNY, Blumarine, Ferragamo en Marni een super glossy en slicked back look, waarmee je deze zomer absoluut gezien wilt worden.

Het geheim achter high shine hair is niet alleen super gezond en glad haar, maar ook de juiste stylingproducten. Dat kan een spray, gel, serum of wax zijn, afhankelijk van het haartype en het effect wat je wilt bereiken. De nieuwe generatie shine boosters zijn niet-vet en laten een super longlasting briljant effect achter op het haar. We selecteren in dit artikel de mooiste producten van dit moment.

Voor platina blond en grijs haar: Marlies Möller Silver Shine Spray

Naast zilvershampoo is dit de glans musthave voor grijs, wit en gebleekt haar, zoals op de foto hieronder. De Silver Shine Spray van Marlies Möller is een leave-in conditioner en glans spray in-één die de gloed op je haar fris en koel houdt. De voedende ingrediënten zorgen voor een prachtige glans en de spray verstevigt de haarstructuur van binnen uit. Shop online.

Voor weerbarstig haar: Wella EIMI Just Brilliant Shine Pomade

De Just Brilliant Shine Pomade is een lichtgewicht glanspommade die het haar glad maakt, een verleidelijke glans geeft en natuurlijke definitie zonder frizz. De special formule beschermt het haar tegen vocht. Shop online.

Voor super gepolijste glans: Matrix Biolage Sugar Shine Illuminating Mist

Deze glansspray is – zoals de naam al aangeeft – op basis van suiker; een ingrediënt dat we de laatste tijd steeds vaker terug zien in haarproducten. Suikerkristallen verzachten en hydrateren het haar in combinatie met water en werken super polijstend. De Illuminating Mist beschermt ook tegen de hitte van stylingtools. Matrix Biolage is verkrijgbaar in de LecoStore.

Voor ultra sleek haar: Balmain Hair Shine Wax

Voor een echte sleek look is dit product onmisbaar! Deze hermodelleerbare wax geeft definitie, glans en een flexibele hold die de hele dag houdt. De formule is op waterbasis, dus niet-vet en makkelijk uit te wassen. Shop online.

Voor zijdezacht én glazend haar: Davines OI All-in One Milk

Er is eigenlijk weinig wat deze multitasker niet doet. Deze veelzijdige leave-in spraybehandeling is verrijkt met roucou-olie, aminozuren en provitamine B5 en geeft glans, maakt haar super zacht, ontwart, voorkomt pluis, verzwaart niet, hydrateert en beschermt tegen hitte. Shop online.

Lees ook