Topmodel Gisele Bundchen deelt haar make-up geheimen

03:30 - 02:06
luistertijd 03:30 - leestijd 02:06

Chanel video tutorial voor een zomerse glow

Voor een zomerse glow hoef je tegenwoordig al lang niet meer uren in de zon te liggen. Gelukkig zijn er fijne producten die de natuur een handje helpen. En dat je hiervoor ook niet uren in de badkamer hoeft te staan, wordt duidelijk in de volgende video tutorial, waarin topmodel Gisele Bundchen uitlegt hoe ze in een handomdraai een mooie healthy glow creëert.

Shop Les Beiges hier.

Shop de look!

Wil jij ook deze schitterende zomerse Glow van Gisele? We zetten de producten uit de tutorial hieronder voor je op een rij.

Hydra Beauty Micro Serum

Dit heerlijk vochtinbrengende serum van Chanel bevat microbolletjes met extract van Camelia. Camelia is hydraterend en verzachtend. Door de microbolletjes blijft de zuiverheid van deze werkstof behouden tot het moment van aanbrengen.

Het Hydra Beauty Micro Serum bevat tevens Blue Ginger, een krachtige anti-oxidant die de huid beschermt tegen vrije radicalen. Perfect voor in de zomer!

Hydra Beauty Essence Mist

De Hydra Beauty Essence Mist, afkomstig uit dezelfde hydraterende lijn als het serum, is een geconcentreerde nevel die je huid op ieder moment van de dag hydrateert, beschermt en verkwikt. De mist kan bovendien worden gebruikt om je make-up te fixeren en is geschikt voor alle huidtypen.

Net als in het Hydra Beauty Micro Serum, zijn extract van Camelia en Blue Ginger de belangrijkste werkstoffen. Vitaminederivaten (C en E) en hyaluronzuur hebben daarnaast een verkwikkende en hydraterende werking. Ook heerlijk om op een warme zomerdag je huid te verkoelen.

Les Beiges Healthy Glow Foundation

De Healthy Glow Foundation is een lichte en onzichtbare foundation die versmelt met de huid en de huid een – de naam zegt het al – healthy glow geeft, alsof je de hele dag in de buitenlucht hebt doorgebracht. En dat kan ook heel goed met dit product, want de foundation beschermt de huid met een SPF 25. Hyaluronzuur zorgt voor een direct gehydrateerd en comfortabel gevoel, dat de hele dag aanhoudt. Soft Focus-poeders maken je teint egaal.

Tip van Chanel: Kies een tint lichter om te stralen (denk: highlights en strobing!), je eigen tint voor een onopvallend resultaat of een tintje donkerder voor een zonniger effect. De kleine flacon is super handig om overal mee naartoe te nemen, ook in je strandtas.

Shop Les Beiges hier.

Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick

Met deze fluwelige blush geef je je gezicht vorm en je wangen een vleugje kleur voor een natuurlijke, gezonde uitstraling. De zijdezachte textuur glijdt makkelijk over de huid, waardoor deze in een handomdraai valt aan te brengen en voelt heerlijk poederig aan. Bijenwas maakt het product romig.

Breng de stick direct aan op de wangen en werk de kleur met je vingertoppen in cirkelvormige bewegingen uit.

Precision Lip Definer

Dit fijne lipcountourpotlood geeft een mooi semi-mat lijntje. Door de toevoeging van jojoba-olie glijdt het potlood makkelijk over je lippen, zodat je nauwkeurig kunt werken. Om je lippenstift langer te laten houden, kan je het lippotlood ook over je gehele lippen aanbrengen en vervolgens vervangen met een lippenseel, als een primer.

 

SHOP alles van Chanel hier online met korting!

Lees ook