N⁰1 zonbescherming aanbevolen door dermatologen & huidtherapeuten

03:17 - 01:58
luistertijd 03:17 - leestijd 01:58

Dr G. N⁰1 zonbescherming aanbevolen door dermatologen & huidtherapeuten.

ZON, ZOMER, ZONNIGST…, SUN CARE.

Win een jaar lang gratis verzorgingsproducten van Dr G!

De zon wordt geassocieerd met veelal positieve effecten, zoals een goed humeur. Daarnaast zorgt de zon dat ons lichaam vitamine D aanmaakt. Vitamine D speelt een belangrijke rol in het versterken van onze botten en tanden en heeft een positief effect op de weerstand. Verder heeft de zon invloed op de aanmaak van melanocyten, waardoor de huid ‘bruint’. Een bruine teint wordt in onze ‘cultuur’ vaak geassocieerd met gezondheid en het schoonheidsideaal. Zonlicht is onder te verdelen in infrarood (warmtestraling, onzichtbaar), zichtbaar licht (het kleurenspectrum van paars naar rood) en ultraviolette straling (onzichtbaar).

De straling die in het dagelijks leven de meest directe gevolgen heeft, is de ultraviolette straling, die bestaat uit ultraviolet-A (UVA), ultraviolet- B (UVB) en ultraviolet-C (UVC). UVA is het langgolvige licht en UVB het kortgolvige licht. Het UVC wordt volledig door de ozonlaag geabsorbeerd en bereikt het aardoppervlak niet.

DE GEVOLGEN VAN ZONLICHT: actinische keratose…

Door de energie van Uv-straling kan er zodanige beschadiging van het DNA optreden dat er huidkanker ontstaat. Het beschadigde DNA wordt dan niet of verkeerd gerepareerd waardoor cellen zich ongeremd gaan delen. Er zijn 3 verschillende soorten huidkanker: het basaalcelcarcinoom, het plaveiselcelcarcinoom en de meest agressieve vorm het melanoom. Ook kunnen er door UV-beschadiging voorlopers van huidkanker ontstaan: actinische keratosen. Dit komt veel voor.

Dr. G MEDI UV ULTRA SUN SPF50+ – 100% mineraal filter

Bevat:- anti-pollution complex – ecocert certified ingredients- natural organic ingredients.

Vederlicht en sneldrogend

MEDI UV ULTRA SUN SPF50+ van Dr.G CosmeCeuticals is een intensieve krachtige formule in een vederlichte, vloeibare en sneldrogende textuur. De zachte formule bevat de best mogelijke kleurstof vrije en 100% minerale, fotostabiele zonnefilters die de huid niet irriteren. De breedspectrum UVB/UVA en lange UVA zonfilters zijn zodanig geoptimaliseerd dat ze geen witte waas achterlaten. Minerale pigmenten zijn toegevoegd om de UV bescherming te verhogen en geven een verbeterde huid-tone. Het Anti Pollution Complex wat zorgt voor een ultra gezonde huid.

BEN JIJ AL ZOMERKLAAR – WIN ACTIE! Een jaar lang gratis Dr. G skincare!

Maak kennis met de meest innovatieve SkinCare van dit moment. bij aanschaf van een Dr.G CosmeCeuticals product via www.drgshop.nl krijg je bij ontvangst een voucher met unieke code. Like ons op Facebook en vul de code in onder het kopje ‘wincode actie’ . bekijk of je de winnaar bent van een jaar lang gratis Dr.G CosmeCeuticalsproducten!

***************

GEAVANCEERDE SKINCARE ONDERBOUWD DOOR WETENSCHAP

Dr.G – CosmeCeuticals heeft als voornaamste doel het verbeteren van de gezondheid van huid. Gewijd aan dit doel hebben we één simpele belofte: geavanceerde huidverbetering onderbouwd door wetenschap en praktijk. Dr.G is geboren uit meer dan 10 jaar onderzoek naar brandwonden en dat heeft geleid tot cruciale ontdekkingen naar antioxidanten. Onze hoog geconcentreerde formules vol actieve ingrediënten dringen diep doorin de huid. Alle productenworden klinisch getestop effectiviteit,het penetrerenin de huid en tolerantie.

Lees ook