Jelly joy terwijl je slaapt

03:15 - 01:57
luistertijd 03:15 - leestijd 01:57

Journaliste Emma tipt: Overnight jelly masks

De Koreaanse beauty-hit die we deze zomer veel gaan zien, is multi-taskende liquid skincare, ook wel super taskers genoemd. Denk: super vloeibare, gel-achtige huidverzorgingsproducten die krachtiger zijn voor de huid dan hun creamy soortgenoten en ook nog eens vederlicht, super verfrissend en ultra snel absorberend zijn.

Beautyjournaliste Emma Wagenaar.

Ja, de beauty essences krijgen er broertjes en zusjes bij. BeautyJournaals favoriete product binnen deze nieuwe stroming zijn de overnight jelly masks.

Gel-to-liquid

Deze gel-to-liquid maskers zijn een stuk lichter en minder vet dan de reguliere nachtmaskers. Ze zijn ontworpen om ’s avonds over je normale huidverzorging aan te brengen, om er de volgende morgen vanaf gespoeld te worden… wat er van over is op de huid dan. ’s Nachts zorgen ze voor een intense vochtboost voor de huid en preppen de huid dusdanig dat een primer en mega uitgebreid skincare-plan de volgende dag overbodig is. Aangezien ze werken terwijl jij lekker ligt te slapen, is dit een ultiem product voor lazy girls. Hieronder selecteren we een paar van onze favorieten.

Dior Hydra Life Jelly Sleeping Mask

Dit nieuwe generatie nachtmasker heeft een ultra-lichtgewicht gel-water textuur met een zeer hoge concentratie Anjou Mallow (een bloem) wat de huid tot wel 8 uur gehydrateerd houdt. De huid wordt weer plump, fris, zacht en stralend. Kortom: de ultieme nachtrust in een potje! Shop hier online.

 

Lancôme Énergie de Vie The Overnight Recovery Sleeping Mask

Dit Sleeping Mask is verrijkt met echte superfoods, zoals goiji-bessen, citroenmelisse en gentiaanwortel, en zorgt er voor dat de huid in slechts 10 minuten gaat stralen en er voller uit gaat zien. De huid wordt verfrist, intens gehydrateerde en blijft comfortabel aanvoelen. Shop hier online.

Sephora Jelly Mask Moisturizing & Energizing

Hydraterend gel-masker boordevol essentiële vitamines (o.a. Vitamine E, C, A, F en B5) om de vale en vermoeide huid weer een oppepper te geven. Het masker van het Sephora eigen merk vermindert tekenen van vermoeidheid en herstelt een gezonde, glowing teint. Helaas niet verkrijgbaar in Nederland; wellicht kom je deze zomer op vakantie een Sephora Store in het buitenland tegen. Loop dan vooral even binnen!

The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask

De nieuwe Drops of Youth Sleeping Mask bevat Edelweiss stamcellen die de huid tijdens de nacht herstellen en de vernieuwing van de opperhuid stimuleert. Dit zodat de huid er gladder uit gaat zien en zachter aanvoelt. De memory shape-textuur houdt de gel de hele nacht netjes op zijn plaats. Shop hier online.

Vichy Idéalia Skin Sleep Recovery Night Gel-Balm

Al het beste van een rijke, verzachtende balm in de lichtgewicht en verfrissende textuur van een gel; dat is de Skin Sleep Recovery Night Gel-Balm van Vichy. Hoe kort je nacht ook is, dit masker zorgt er voor dat je huid alsnog optimaal tot rust komt en herstelt. Een perfecte keus voor de nachtmasker-virgins. Shop hier online.

Lees ook