Zonbescherming én anti-aging

03:05 - 01:51
luistertijd 03:05 - leestijd 01:51

Nieuw + WIN: Eucerin Sun Fluid Anti-Age

Unieke dubbele werking: beschermt tegen de zon en is effectief tegen rimpels

In 90% van de gevallen is het ontstaan van rimpels in het gezicht en decolleté een direct gevolg van blootstelling aan UVA-straling, ook wel ‘photoaging’ genoemd. De nieuwe Eucerin Sun Fluid Anti-Age voorkomt deze vroegtijdige huidveroudering. De gezichtshuid en het decolleté zijn beschermd tegen de schadelijke invloeden van de zon en tegelijkertijd worden rimpels door de toevoeging van hyaluronzuur van binnenuit opgevuld. Deze hydraterende zonnebrandcrème bevat – evenals de andere Eucerin Sun producten – ook een unieke biologische celbescherming.

Fotoaging: huidveroudering door de zon

Onbeschermde en veelvuldige blootstelling aan de zon kan zowel korte- als lange termijn consequenties hebben. Naast verbranding kunnen UV-stralen ook schade brengen aan het DNA en collageen wat kan leiden tot vroegtijdige huidveroudering. Dit proces begint lang voordat dit voor het oog zichtbaar is.

UVA-straling wordt beschouwd als een van de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige huidveroudering. UVA-straling dringt diep door alle huidlagen heen tot in het bindweefsel. Ook zorgt het voor vorming van vrije radicalen die indirecte DNA schade kunnen veroorzaken, hetgeen op de lange termijn kan leiden tot verlies van elasticiteit en de vorming van rimpels.

Dit geldt uiteraard niet alleen voor het gezicht maar voor alle lichaamsdelen die vaak blootgesteld worden aan UV-straling, zoals het decolleté en de handen.

Unieke biologische celbescherming

Eucerin heeft voor het gehele Sun assortiment een uniek beschermingssysteem ontwikkeld tegen huidschade door blootstelling aan de zon. Het effectieve en fotostabiele UVA/UVB-filtersysteem biedt betrouwbare bescherming tegen verbranding en huidschade door de zon (conform EU-richtlijnen).

Anti-oxidanten

Dit wordt gecombineerd met een unieke biologische bescherming, bestaande uit Licochalcone A en Glycyrrhetinezuur. Het antioxidant Licochalcone A beschermt de huidcellen in de diepere lagen van de huid tegen vrije radicalen. Tegelijkertijd versterkt het toegevoegde Glycyrrhetinezuur het natuurlijk DNA-herstellend mechanisme. Beide ingrediënten bieden optimale bescherming tegen photoaging.

Benieuwd welk zonneproduct van Eucerin het beste bij jouw huid past? Klik hier voor de zonne-productwijzer.

Zonbescherming en anti-rimpel werking in één product

De nieuwe Eucerin Sun Fluid Anti-Age SPF30 en SPF50 bevat zowel UVA- als UVB-bescherming, voor een optimale bescherming tegen de zon. Daarnaast zorgt het toegevoegde hyaluronzuur voor een doelgericht rimpelvullend effect van binnenuit, zelfs voor de diepste rimpels.

Prettige textuur met een langdurig matterend effect

De crème trekt snel in en is daarom zeer geschikt als basis voor make-up. De formule is vrij van parfum en parabenen en te gebruiken voor de gevoelige huid, ook wanneer deze een laser- of peelingbehandeling heeft ondergaan.

Verkrijgbaarheid

De Eucerin Sun Fluid Anti-Age SPF 30 (50 ml) en SPF 50 (50 ml) zijn verkrijgbaar bij de (online) apotheek voor een consumentenadviesprijs van € 19,99. Of vind de dichtstbijzijnde Eucerin apotheek op Eucerin.nl

*** Mail & Win ***

Wil je deze innovatieve anti-age zonbescherming winnen? Ga dan hier naar de actiepagina.

 

 

Lees ook