Zo simpel, maar zo mooi!

02:27 - 01:28
luistertijd 02:27 - leestijd 01:28

Acht super eenvoudige haarlooks binnen 10 seconden

Soms heb je gewoon geen tijd of het geduld om uren na te denken over hoe je haar te stylen. En toch wel je er dan wel goed uitzien. In dit artikel geven we je daarom tips voor acht super eenvoudige haarlooks, die je sneller kunt uitvoeren dan uitleggen.

Paardenstaart met volume

Transformeer je normale paardenstaart in een luxe variant met behulp van deze simpele tip. Verdeel je haar in tweeën en maak twee paardenstaarten boven elkaar. Even touperen voor wat extra volume.

Slordige knot

Maak een hoge paardenstaart en doe een haarband in. Maak een lus van je paardenstaart, haal je staart hierdoorheen en wikkel het uiteinde van je haar rondom het elastiekje van je paardenstaart. Zet het haar vast met schuifspeldjes. Trek met de punt van je kam een paar plukken op je hoofd wat losser voor meer volume.

Draaien en vastspelden

Draai een pluk haar op de zijkant van je hoofd en speldt dit vast door twee schuifspeldjes kruislings op je hoofd te plaatsen.

Binnenstebuiten paardenstaart

Maak een halve paardenstaart achterop je hoofd. Trek de staart iets losser, zodat er een ruimte ontstaat waar je de paardenstaart doorheen kunt halen.

Een ondeugende krul

Pak een pluk haar voor op je hoofd in de vorm van een driehoek. Draai de pluk en speld hem vast met een schuifspeldje.

Een haarband van echt haar

Maak twee plukken voor op je hoofd en zet deze in je nek vast met een elastiekje. Verdeel de rest van je haar er losjes overheen en klaar!

Paardenstaartknot

Maak een paardenstaart bovenop je hoofd, maar haal je haar de laatste keer niet helemaal door het elastiekje, zodat er een lus ontstaat. Transformeer de lus naar een mooie knot, die je vastzet met schuifspeldjes. Wanneer je haar niet al te lang is, kan je het onderste deel van je staart onder de knot laten zitten. Is het wat langer, wikkel dit deel dan rondom de knot en zet eveneens vast met speldjes.

Gedraaide paardenstaart

Maak een lage paardenstaart, maar zet deze niet vast. In plaats daarvan draai je de staart een paar keer rond zijn lengteas en zet je hem vast met een paar schuifspeldjes.

Bron

 

Lees ook