Michael Ashton maakte er waanzinnige (!!) video over. Must watch.

01:18 - 00:47
luistertijd 01:18 - leestijd 00:47

Make-up artist deelt beauty geheimen van Adele

Ben jij altijd al benieuwd geweest naar de make-up producten achter de prachtige, tijdloze look van Adele? Dan hebben wij nu goed nieuws voor je. Adele’s make-up artist Michael Ashton verklapt het geheim achter Adele’s stijlvolle look in een how-to-get-the-look video, die hij onlangs samen met Lisa Eldridge maakte. Echt waanzinnig!!

Michael werkt al negen jaar voor Adele, waarbij hij zowel haar make-up als haar verzorgt, en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het creëren van de signature look van Adele.

How-to-get-the-look

Ga er maar even lekker voor zitten, want de volgende video tutorial duurt ruim 20 minuten. In die tijd deelt Michael al zijn tips en tricks met je, evenals twee hele fijne producten van Bobbi Brown, die volgens Michael onmisbaar zijn voor de look van Adele: de Extra Illuminating Moisture Balm, een hydraterende balsem met parelextract die de doffe en vermoeide huid weer laat stralen (shop hem hier) en Bobbi Browns bestseller, de Long-Wear Gel Eye Liner (shop hem hier).

Nog meer make-up inspiratie nodig?

Klik dan hier voor een tutorial van Lisa Eldridge voor een schitterende lente look.

Lees ook