Mick herkent de smaak van seks

04:21 - 02:36
luistertijd 04:21 - leestijd 02:36

Aantrekkelijke lustopwekker (die nog werkt ook)

Journalist Mick Boskamp

Zonder ook maar enige verwachting open ik het mooie witte flesje. Ik ruik aan de vloeistof en verdomd, die geur bevalt me. Sterker nog: die licht zoetzure geur prikkelt me. Dan neem ik een slokje. De combinatie van chili en het zuurtje dat zich nog meer in de smaak ontplooit, doen het ‘m. En nu is het feest compleet. Niet door wat er in het drankje zit als lustopwekkende ingrediënten, maar puur door de geur en de smaak. Bizar! Ik krijg een onbedwingbare trek om te vrijen. Perfecte timing. De vrouw met wie dat zo geweldig lukt, is niet in de buurt.

Bewegingen als zijnde getrouwd

Wat heeft seks met beauty en verzorging te maken? Die vraag heb ik  beantwoord in mijn eerste column. Van bewegingen als zijnde getrouwd gaat een mens stralen. Met verliefdheid is dat idem dito. Onderhuids kun je gek zijn op iemand vergelijken met een mini-psychose, maar je ziet er wel fantastisch door uit.

Lustopwekkers hebben de schijn tegen 

Het lag dus voor de hand om een zojuist geïntroduceerd drankje te reviewen dat voor de lust pleegt te doen wat Red Bull doet voor mensen die vleugellam zijn geworden.  Het enige probleem is dat de meeste lustopwekkers de schijn tegen hebben.  Je hoeft alleen maar naar de namen te kijken van sommige drankjes die het afgelopen jaar op de markt zijn verschenen en je weet genoeg: Shark Stimulation (alsof je aangespoord wordt om flink je tanden in je minnaar of  minnares te zetten), Deep Throat (naar de beruchte porno-film uit de jaren 70.  Een drankje derhalve voor ouden van dagen die nog tegen een stootje kunnen) en Bawls (een ‘fijnzinnige’ verbastering op het Engelse woord voor testikels.)

Mick Boskamp over een afrodisiaca drankje from Monique Lindeboom on Vimeo.

Sensueel, verfijnd & van deze tijd 

Het door twee Oostenrijkers ontwikkelde  Yxaiio pheromones heeft weer wat anders dat tegen het product werkt en dat is de niet uit te spreken naam. Met als gevolg dat je in een zaak waar ze de drank verkopen genoodzaakt bent om te beschrijven wat je zoekt. Waarom ik toch overstag ging en besloot om Yxaiio (Iksajo) te testen had alles met de smaakvolle verpakking en begeleidende foto’s te maken; sensueel, verfijnd & van deze tijd. En zulks is in de wereld van de afrodisiaca op 1 vinger met diverse geamputeerde vingers te tellen. Ja toch, niet dan?

De geur en smaak van seks 

Om het verstand weer te gebruiken, het verstand dat afgezakt is naar lagere regionen, bekijk ik het flesje. Wat zit er in als lustopwekkend middel? Nauwelijks iets wat schade aan kan richten.

Een percentage van 0,01 procent Arginine, een aminozuur dat er o.a. voor zorgt dat een man een erectie krijgt, is nou niet bepaald een hoeveelheid om over naar huis te schrijven. Nee, het is echt de geur en de smaak, de geur en smaak van seks. Ik neem nog maar een slokje. Want ik heb toch niemand in de buurt om de Ik-zei-ja-joh mee te delen.

Wat te doen?  Misschien iets wat mannen op mijn leeftijd nauwelijks meer doen.
Aan de andere kant word ik vaak een groot kind genoemd.

En een kinderhand is snel gevuld. …

Yxaiio pheromones is de komende twee maanden alleen HIER te bestellen als 24 stuks verpakking (1 flesje  kost 2,80 euro). Je krijgt er dan wel een mooi, erotisch fotoboek bij. Bestellen doe je hier. 

@@@@@@

Wie is Mick Boskamp?
In de 21 jaar dat Mick Boskamp redacteur van Playboy was, ontpopte hij zich als allround reporter en schrijver, maar zijn grote liefde bleef beauty en verzorging. Van zijn hand verschenen talrijke reviews, besprekingen en overpeinzingen over mannengeuren, mannencosmetica, maar zeker ook over vrouwen, de wezens die in zijn ogen handgemaakt zijn om de schoonheid te verkondigen. Dat een en ander met ironie, zelfspot en humor gebeurt, vinden we bij BeautyJournaal juist zo fijn.

Lees ook