Mooie plantenoliën in rijke maar niet vette verzorging

01:54 - 01:08
luistertijd 01:54 - leestijd 01:08

Payot introduceert Nutricia voor de droge huid +WIN!

Wat hebben we weer een heerlijke winactie voor jou in petto. Speciaal voor de droge huidjes komt het Franse salonmerk Payot met een nieuwe lijn, met de veelzeggende naam Nutricia, ofwel voeding!

 

Payot vertelt dat ze met deze lijn niet alleen de kenmerken van de droge huid behandelt maar op inwerkt op de oorzaak ervan. Er zitten in de producten 3 krachtig voedende plantaardige oliën die de huid voeden, maar ook versterken. Een extract van Mondo Grass helpt eveneens de huid barrière weer te herstellen, zodat de huid beter bestand is tegen invloeden van buitenaf.

De lijn bestaat uit een creme, een olie en een balsem.
De niet vette maar wel rijke creme bevat zoete amandel olie, frambozenzaad olie en moerasbloem olie, het kalmeert huidirritaties, versterkt de huid barrière en verbetert de vochtbalans. Het complex wordt aangevuld met glycerine, Mondo grass, sheabutter en Fucogel dat zorgt voor een heerlijke zijde achtige textuur. Je kunt hem overdag en ‘s avonds gebruiken.

De droge, satijnachtige olie kan ook voor dag en avond gebruikt worden, onder de creme, of met een paar druppels aan de creme toegevoegd. In de olie tref je het zelfde voedende complex aan plust extra vitamine E. Heerlijk om te combineren met de creme.

Tot slot is er de lippenbalsem ter bescherming tegen weersinvloeden. Hierin zitten dezelfde stoffen als in de bovenstaande producten met extra toevoeging van squalaan, een uitstekende vochtbinder die een beschermend laagje op de lippen legt. Er zit een heel klein iriserend pigmentje in wat de lippen extra glans geeft.

WIN een geweldig pakket met deze gloednieuwe producten, ter waarde van 95,50 euro. Ga hier naar de actiepagina en doe mee.

Lees ook