Let the summer begin!!

02:33 - 01:31
luistertijd 02:33 - leestijd 01:31

mua Monique Brinkhorst swatcht Dior Glowing Gardens

Het is elk seizoen weer een feestje als de verschillende merken met hun limited seizoenscollectie uitkomen. Kleuren die met zorg zijn gekozen afgestemd op het seizoen en de trends van het moment. Daarbij ben ik een echte verpakkingen-addict en die zijn voor de limited editions vaak net zo mooi als de inhoud.

FullSizeRender3

Dit keer test ik Dior 5 couleurs Glowing Gardens spring 2016.  Als ik heel eerlijk ben valt de verpakking me een kleine beetje tegen. Het is het ‘simpele’ donker blauwe Dior doosje. Helemaal niks mis mee, maar had gehoopt op iets extra’s.

Schermafbeelding 2016-03-11 om 09.19.30Ultiem lentegevoel

Gelukkig wordt dat aan de binnenzijde helemaal goed gemaakt. In de oogschaduw is een bloemen printje gedrukt wat je samen met de frisse kleurtjes het ultieme lente gevoel geeft.

Deze 5 couleurs editie is er in 2 verschillende kleur tonen namelijk rose garden en blue garden. Ik heb gekozen om met blue garden te werken omdat dit een wat minder voor de hand liggend kleuren palet is. Het doet me denken aan een sorbet ijsje met zachte lieve kleurtjes. A stormy grey, a cloudy white, a metallic grey and a sparkling coral encircle a celestial blue, zoals Dior ze heeft genoemd.

FullSizeRender4

In het doosje zitten 2 meegeleverde mini penseeltjes met aan elke kant een sponsapplicator en 1 kwastje. Doordat dit vrij zachte kleurtjes zijn, raad ik je aan om de sponsapplicator te gebruiken wanneer je het grootste effect wilt bereiken. Wanneer je deze oogschaduw met een penseel aanbrengt zal hij zacht zijn.

Veel glans, subtiele pigmentatie

Ik maak een drieluik op het bewegend ooglid met in de binnenste ooghoek het lichte blauw, in het midden de roze kleur en in de buitenste ooghoek gebruik ik de donkere grijze toon. Het donker grijs pakt niet echt goed. De pigmentatie is niet heel sterk. Wel zit er in alle oogschaduws een hele mooie glans. Met een penseel gebruik ik de witte kleur om een highlight onder de wenkbrauw te zetten. En met het zilver zet ik een kleine highlight in de ooghoek aan de zijkant van de neus.

FullSizeRender2

Conclusie:

Een mooi lente palet met fijne zachte sorbet kleuren. De pigmentatie van dit palet is niet heel sterk dus houd hier rekening mee. Door een sponsapplicator te gebruiken is de dekking sterker.

monique brinkhorstMake-up: www.moniquebrinkhorst.com
Instagram @moniquebrinkhorst

Lees ook