Su aan de slag met sheet maskers

05:42 - 03:25
luistertijd 05:42 - leestijd 03:25

Getest Princess Skin Care Eye and Neck Masks

Over Princess Skin Care

Het bedrijf achter het merk Princess Skin Care is CROMA Health, Care & Innovation. Een farmaceutisch familiebedrijf dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een bedrijf met een distributie in meer dan 110 landen. Een van hun specialismen is het creëren van hyaluronzuur.

Daarnaast ontwikkelt CROMA ook hoogwaardige chirurgische producten voor onder andere rimpels en een verslapte huid. Het ondernemingsbeleid van CROMA is gericht op duurzaamheid in ecologisch, economisch en vooral maatschappelijk opzicht. Zo zijn zij al jaren hoofdsponsor van de organisatie LIGHT FOR THE WORLD. Daarnaast organiseert CROMA regelmatig liefdadigheidsevenementen om zo ontwikkelingslanden in Afrika te helpen.

Princess Eye Mask uit FolieIk vind het bijzonder dat een bedrijf zo veelzijdig kan zijn. Van duurzaamheid en maatschappelijke relevantie tot hoogwaardige producten. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de twee sheet maskers die ik voor BeautyJournaal mag testen: het Revitalizing Eye Mask en het Anti-Aging Neck Mask.

Tip! Volg Princess ook via Facebook.

Eerste indruk

De twee maskers die ik ontvangen heb, zijn als ‘one-use’ verpakt. De maskers zijn beide extra ingepakt met folie. Dit is voor het behoud van alle actieve werkstoffen en het maakt het bovendien gemakkelijker om de maskers uit de verpakking te halen. Beide maskers hebben een vrij neutrale geur.

  1. Revitalizing Eye Mask

Zoals de naam al zegt, is dit masker speciaal gericht op de ogen. De actieve werkstoffen in het Revitalizing Eye Mask zijn de antioxidanten Iers Mos (een zeewier dat ook wordt gegeten), Glidkruid-wortel (een geneesplant, ook gebruikt voor Chinese geneeskunde) en koraalwier extract. Samen beschermen ze de huid tegen agressieve invloeden uit het dagelijks leven en vertragen het verouderingsproces van de huid. Daarnaast zit er ook Aloë Vera in het masker.

Het gebruik

Het masker, na reiniging van de huid, aanbrengen op het gebied rond de ogen. Laat het masker 10 tot 15 minuten inwerken. Om te kijken wat het Revitalizing Eye Mask doet, heb ik mijn collega Joyce ingeschakeld. Bij vermoeidheid tekent Joyce namelijk snel bij haar ogen, veel meer dan dat ik dat doe.

Princess Eye MaskOp de dag dat wij het Revitalizing Eye Mask gingen testen, had Joyce slecht geslapen en was ze niet helemaal topfit (verkouden). Dus een goede test om te kijken of het Revitalizing Mask ook echt werkt! Voor het aanbrengen van het masker heb ik extra gel van het masker onder de ogen van Joyce aangebracht. Bij het aanbrengen van het masker merkte Joyce dat het verlichting gaf aan haar vermoeide ogen, omdat het lekker fris en koel aanvoelt. Je moet wel het masker goed aandrukken, zodat het contact goed is met de huid.

Na 15 minuten haal je het masker eraf. Je kunt het restant van je gezicht verwijderen. Ik heb het er bij Joyce op laten zitten. We hebben bovendien het restje vloeistof uit de verpakking ook aanbracht om de ogen van Joyce nog een extra boost te geven.

Resultaat

Je ziet dat de huid rond de ogen er een stukje frisser uitziet. Natuurlijk speelt een nacht slecht slapen en de verkoudheid een rol, dat los je niet helemaal op met een maskertje.

Princess Eye Mask Voor en Na

  1. Anti-Aging Neck Mask

Dit is een masker speciaal gericht op de hals. De actieve werkstoffen in dit masker zijn Hyaluronzuur, Aloë Vera en Niacinamide voor de hydratatie en de antioxidanten Iers Mos, glidkruidwortel en vitamine E. Gezamenlijk werken ze tegen het natuurlijke verouderingsproces.

Het gebruik

Het masker, na reiniging van de huid, aanbrengen op de hals. Laat het masker 10 tot 15 minuten inwerken.

Princess Neck Mask

Deze test heb ik bij één van mijn klanten gedaan. De dame in kwestie vertoont wat fijne lijntjes in haar hals en dan is het perfect om de Anti-Age Neck Mask uit te proberen. Ook dit masker is verpakt met een extra folielaag ter voorkoming van verlies van actieve werkstoffen. Het masker voelt koel aan – dus even een koude rilling bij het aanbrengen – maar dat is na 10 seconden weer weg. Omdat het masker al in een vorm is gemoduleerd, is het even zoeken om het perfect aan te brengen. Wederom moet je goed opletten dat het masker goed contact maakt met de huid. Na 20 minuten heb ik het masker verwijderd.

Resultaat

Samen zien wij gelijk een groot verschil. De hals voelt heerlijk zacht aan en je ziet dat de dehydratie punten weg zijn. De dagen erna gaf mijn klant aan dat haar nek nog heerlijk zacht aanvoelde!

Princess Neck Mask Voor en Na

Eindoordeel

Beide maskers doen wat ze beloven. Ik denk zelf dat als we het Eye Mask een paar dagen later nog een keer hadden aangebracht, het resultaat nog een stuk beter was geweest. Gebruik deze maskers dus ook lekker als kuur.

Wat bovendien erg fijn is, is dat er geen sterke geur aan beide maskers zit. Beide testpersonen hebben heerlijk genoten, zonder overweldigd te worden door parfum.

Behandeling SuExtra Tip van Su

Schoonheidsspecialiste en eigenaresse van Beautyinstituut Su Chens heeft tot slot nog een tip voor je:

Ik heb beide keren het restant van het masker niet verwijderd van gezicht en hals, maar juist lekker ingesmeerd. Na het verwijderen van het masker heb ik bovendien als extraatje het restant uit de verpakking aangebracht. Dit kan je bij alle sheet maskers toepassen.

Lees ook