... en wat je moet doen om wel te slagen

00:56 - 00:33
luistertijd 00:56 - leestijd 00:33

Waarom diëten altijd mislukken

Auteur en spreker, Marissa Peer, heeft een verfrissende en tegelijkertijd super effectieve kijk op diëten en afvallen: waarom diëten altijd mislukken en wat je kunt doen om er wel in te slagen een paar kilo’s te verliezen.

Met een jarenlange ervaring op het gebied van voeding en fitness, legt Marissa in het volgende filmpje uit hoe een kleine verandering in mind set een wereld van verschil kan maken. Of met andere woorden… Gewichtsverlies bereik je niet alleen door je voedingspatroon aan te passen, je moet ook de manier waarop je over eten denkt veranderen voor een blijvend resultaat.

En dit alles weet Marissa ook nog eens op hilarische wijze te presenteren. Niet voor niets is ze in 2015 tot beste spreker uitgeroepen op het Awesome Fest.

Lees ook