Hannah SIRC is nu werkmaatschappij onder de vlag van disitributeur Elha

02:53 - 01:44
luistertijd 02:53 - leestijd 01:44

Met ingang van 1 januari jl. heeft ELHA Cosmetics International BV de aandelen van hannah® SIRC overgenomen en vormt hannah® SIRC een aparte werkmaatschappij binnen ELHA Cosmetics International BV. Zo vernemen wij zojuist.

Volgens het persbericht is het een unieke win-win situatie voor beide bedrijven. Door deze overname versterkt ELHA Cosmetics BV haar positie als grootste, onafhankelijke cosmeticadistributeur op zowel de Nederlandse als Belgische cosmeticamarkt en geeft hannah® SIRC vorm én uitvoering aan haar ambitieuze groeiplannen!

ELHA Cosmetics BV, opgericht in 1981 door CEO Leo Hertz, is exclusief distributeur van een groot aantal internationaal gerenommeerde parfum- en cosmeticamerken. Met ca. 75 medewerkers in Nederland en België, en een omzet van meer dan 30 miljoen euro, verzorgt het bedrijf de verkoop, marketing en distributie van onder andere de luxe parfummerken Versace, Boucheron, Balmain, Montblanc, Dsquared2, Moschino, Salvatore Ferragamo, Trussardi, Rochas, Missoni en van de cosmeticamerken La Prairie, Gatineau, Orlane, Juvena, Nuxe en Elizabeth Arden en is het -als distributeur- ook 50% eigenaar van Bergman Beauty Care.

Een aparte werkmaatschappij met behoud van het karakteristieke ‘hannah® merk-DNA’

Met de acquisitie van hannah® SIRC heeft ELHA Cosmetics BV een belangrijke leverancier én partner op het gebied van professionele schoonheidssalons aan de organisatie toegevoegd. Leo Hertz van ELHA Cosmetics BV is bijzonder trots om de aandelen van hannah® Skin Improvement Research Company over te hebben genomen. In de praktijk betekent dit dat hannah® SIRC een aparte werkmaatschappij binnen ELHA Cosmetics International BV is geworden.

“Met deze acquisitie hebben wij een belangrijke leverancier en partner op het gebied van schoonheidssalons aan onze organisatie toegevoegd. Het hannah® team blijft intact en zal de activiteiten onveranderd als aparte organisatie voorzetten in Voorthuizen, om zo het fantastische merk-DNA te behouden”, aldus Leo Hertz.

Monica van Ee, hannah®-directeur is trots en vereerd

Met Monica van Ee, de directeur van hannah® SIRC is overeengekomen, dat zij het bedrijf de komende jaren zal blijven leiden. Samen met een gepassioneerd team, heeft van Ee de laatste jaren de omzet en ontwikkeling van hannah® tot grote hoogtes gebracht. Voor de hannah® huidcoaches zal er niets veranderen met betrekking tot de locatie, contactpersonen, condities en samenwerking. ELHA Cosmetics BV ziet in dat hannah® in een nichemarkt thuishoort, want er is geen ambitie om de retail in te gaan met hannah®. Beide partijen rekenen erop dat zij gemeenschappelijk kunnen bouwen aan een ambitieuze toekomst voor zowel hannah® SIRC als ELHA Cosmetics BV!

“De immense groei van hannah® SIRC vereist investeringen en consolidatie van het merk en ook het bedrijf. Daarom zijn wij vereerd en heel trots dat wij een partner gevonden hebben in ELHA Cosmetics International BV”, aldus Monica van Ee.

einde persbericht.

Lees ook