Voor nagellak, lipsticks, sponsjes, kwasten...

02:18 - 01:23
luistertijd 02:18 - leestijd 01:23

De coolste beauty gadgets voor beauty lovers

Bij het woord gadget denk je wellicht aan je smartphone of tablet. En aan computer nerds, vooral aan nerds. Maar wist je dat er ook beauty gadgets voor beauty lovers bestaan? Voor jou dus. Wij zetten in dit artikel de coolste op een rij.

Spatty make-up spatels

Om de aller-, allerlaatste druppel van je favoriete foundation uit het flesje te vissen en niets te verspillen. Zonde om weg te gooien, toch?

Shop hier online

Lipstick organizer

Met plek voor maar liefst 120 lipsticks! Want tja… je wilt toch wat te kiezen hebben. Wij vragen ons af of we aan eentje wel genoeg hebben. En jij?

Shop hier online

Wasmachine voor je kwasten

Je kwasten zijn een broedplek en kweekvijver voor bacteriën. Dus regelmatig je kwasten wassen is zeker een must. En wat is er dan handiger dan een machine die dit voor je doet?

Shop hier online

Nagellakhouder

Deze handige houder houdt je flesje nagellak onder een (instelbare) hoek, zodat jij je handen vrij kunt houden om te lakken. Erg handig, zeker als je flesje lak niet meer helemaal vol zit. Knoeien behoort hoort met deze houder tot het verleden!

Nog niet verkrijgbaar in Nederland, dus wij wachten in spanning af op wat komen gaat.

Blotting sponsje

Je kent ze vast wel… die plotting papiertjes, waarmee je overtollig vet van je gezicht kunt verwijderen zonder je zorgvuldig aangebrachte make-up te ruïneren.

Beautyblender, bekend van de – hoe kan het ook anders – Beautyblender, heeft begin deze maand een herbruikbare variant gelanceerd: de Blotterazzi. Super handig voor een nauwkeurige blotting on-the-go. En in het meegeleverde bewaarhoesje neem je de Blotterazzi overal mee naar toe.

Exclusief verkrijgbaar bij Douglas

Make-up organizer met ruimte voor je iPhone

Want wat is er leuker dan je tijdens het opmaken te laten inspireren door tutorials op YouTube?! Of beter nog… het laatste nieuws van BeautyJournaal te lezen.

Shop hier online

Een t-shirt dat begrijpt hoe moeilijk het is om je wimpers perfect op te maken

Want die flawless oogopslag komt natuurlijk niet zomaar aanwaaien….

Shop hier online

Lees ook