10 dagen lakproof?

02:21 - 01:24
luistertijd 02:21 - leestijd 01:24

striplac try me ktNagellak die langer dan een week mooi op
zijn plek blijft zitten, wie droomt er nou niet van? Vaak bladert binnen de kortste keren je lakje af. Met Striplac Peel-off UV/Led nagellak niet.

Fans van nagellak innovatie Striplac, kunnen de UV/led nagellak tool nu uitproberen dankzij de kleinere variatie met een vriendelijke instapprijs: het Striplac Try Me Kit. Laura mocht het testen.

Een set bevat alles wat een beginnende Striplaccer nodig heeft voor een mooie, langdurende manicure van tien dagen.

De verpakking Striplac Try Me kit bevat:

striplac try me kit 1

Dankzij de handige gedetailleerde guide is het heel makkelijk en kan er bijna niks mis gaan. Je begint met een Twin coat op je nagels, dan zet je deze onder de led-lamp voor 60 seconden (gaat vanzelf uit) en haalt met het cleansing pad de plakkerige laag eraf. Dan breng je de Striplac nagellak aan en leg je je vingertoppen nogmaals onder de lamp. Ik zou aanraden om daarna nog een laagje nagellak aan te brengen, anders is het effect niet dekkend genoeg. Tot slot gaat er nog een laagje Twin coat op om de kleur te sealen. Nadat deze onder de led-lamp is geweest, haal je weer het plakkerige laagje weg met het cleansing pad.

Klaar zijn jouw long lasting glanzende nagels! In totaal ben je zo’n kwartier tot twintig minuten bezig met beide handen. Hoe vaker je het doet, hoe behendiger en snel je wordt met de applicatie.

striplac try me kit 2

Toch moet je goed bijhouden welk laagje je hebt aangebracht. Als je bijvoorbeeld het doekje over je rode nagellak haalt in plaats van de twin, kun je opnieuw beginnen. Je koppie erbij houden is dus wel belangrijk. Maar de routine heb je snel genoeg gevonden!

striplac try me kit 3

Nadelen? Ik merk dat de nagellak op een voor mij onduidelijke manier niet helemaal tot het einde van mijn nagels reikt. Ook vind ik minder mooi dat je nagellak een kleine bolling heeft. Dat is kenmerkend voor zulke gelnagellakken. Een budget tool van Essence geeft ditzelfde effect.

Lees ook