Award-winning producten in één handige kit

04:19 - 02:35
luistertijd 04:19 - leestijd 02:35

Homepage Alpha-H A-List

Alpha-H lanceert de A-List Kit. Shop met korting!

Een van de opvallendste beauty lanceringen dit jaar was het Australische cosmeceutical merk Alpha-H. Het merk zette begin 2015 succesvol voet op Nederlandse bodem en won meerdere internationale prijzen. Om dit te vieren lanceert Alpha-H op de valreep van het jaar de A-List Kit. Shop deze kit nog voor het einde van het jaar exclusief via BeautyJournaal met 10% korting. Wij zeggen het maar vast: Alpha-H is een merk om óók in 2016 goed in de gaten te houden!

Alpha-H Instant FacialWat vind je in de A-List Kit? We zetten het voor je in dit artikel op een rijtje.

Instant Facial: Glosscar in de categorie ‘Best New Facial Mist 2015’

Het Australische BeautyHeaven bekroonde Instant Facial met een Glosscar (Oscars voor beautyproducten) als ‘Best New Facial Mist 2015’. Deze facial in een flesje verwijdert dode huidcellen, verheldert de teint, verfijnt poriën, matteert, hydrateert, geeft in 15 minuten een ‘plumping’ effect en egalisering van roodheid en oneffenheden. Veel make-up artists en consumenten zijn dan ook al fan; lees hier een aantal product reviews.

Alpha-H Age Delay Hand CreamAge Delay Hand & Cuticle Cream: BeautyBible Anti-Ageing Award 2015

De Age Delay Hand & Cuticle Cream kwam ook in 2013 al als winnende handcreme uit de bus bij BeauyBible.com. Wat deze romig zachte, licht naar sinaasappel geurende handcreme boven de rest doet uitsteken, is het feit dat er naast de (uiteraard onmisbare) hydraterende en verzorgende ingrediënten een ook écht constructieve dosis anti-age werkstoffen in zit, waaronder soja peptiden, vitamine E en 10% glycolzuur. Dit pakt niet alleen vroegtijdige veroudering aan, maar ook pigment-/ouderdomsvlekjes op de handen en helpt droge, ruwe huid en nagelriemen voorkomen. En vast een sneak peak: komend voorjaar lanceert Alpha-H een handcreme met SPF50+ voor overdag. Slim!

Alpha-H Age Delay Cleansing Oil

 

Age Delay Cleansing Oil: BeautyBible Anti-Ageing Award 2015

Ook in de categorie reinigingsproducten viel Alpha-H in de prijzen bij BeautyBible.com. Anders dan de naam doet vermoeden, is de Age Delay Cleansing Oil geen vloeibare olie, maar een zachte, dikke, boterachtige crème, die bij vermenging met water oplost tot een superzachte olie die niet alleen de huid, maar ook de meest kleurvaste pigmenten en waterproof make-up als sneeuw voor de zon oplost én de pH-waarde van de huid meteen weer op peil brengt. Daarnaast werkt het perfect als masker of vervangende nachtcrème bij een extreem droge of geïrriteerde huid.

Alpha-H A-List SfeerbeeldLiquid Laser valt ook in de prijzen

Ook vielen meteen 2 van de 3 producten uit de eerder dit jaar gelanceerde Liquid Laser™ lijn in de prijzen: Liquid Laser Concentrate Serum won een Pure Beauty Award 2015 en Liquid Laser Cleansing Oil kreeg een Women’s Health Future 50 Beauty Award als Best Face Cleanser. Aan deze lijn, speciaal geformuleerd voor de rijpere huid, besteedden we eerder dit jaar uitgebreid aandacht.

Award-winning producten

Zo voegt Alpha-H dit jaar maar liefst 5 prijzen toe aan een reeds indrukwekkende lijst award-winning producten. Reden voor het merk om op de valreep van het jaar de A-List Kit te lanceren. Deze skin kit in luxe zwarte gift box bevat 5 van de award-winners: een ideale manier om kennis te maken met een aantal, in de loop der jaren door internationale media, beauty journalisten en consumenten als favoriet bestempelde producten.

Shop nu met 10% korting!

Shop deze award-winning producten en de A-List Kit nu exclusief via BeautyJournaal nog tot en met 31 december 2015 met maar liefst 10% korting! Gebruik hiervoor de kortingscode HHHF-15201210-DEGB bij het afronden van je bestelling. Dan zal de korting automatisch worden verrekend met het totaalbedrag van je bestelling.

NB: houd er rekening mee dat je bestelling i.v.m. de drukte rondom de feestdagen en onderbezetting pas in de 1e week van januari wordt geleverd.

Alpha-H

Alpha-H is in Nederland en België te verkrijgen via de Alpha-H beauty professionals en online via o.a. www.alpha-h.nl en www.skinnovators.com

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Alpha-H op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook