Huidverjongende tips van het FreshWater team

07:12 - 04:19
luistertijd 07:12 - leestijd 04:19

Amerikaanse beautygeheimen: iluminage Laser en Kussensloop

Zoals je van FreshWater Valley gewend bent, brengen wij je het allerbeste van de innovatieve Amerikaanse beautymarkt. Ditmaal 2 beautygeheimen, bestaande uit innovatieve producten. Ze zijn geniaal bedacht, professioneel ontwikkeld en zeer effectief!

Beautygeheim # 1: Anti-Aging Lasers voor thuis

Van alle laserapparaten voor thuis heeft het FreshWater Valley Team gekozen voor de iluminage Beauty Skin Smoothing Laser™. Hij geeft een precieze anti-rimpelbehandeling met een gladmakend resultaat en heeft onze diepste rimpels minder zichtbaar gemaakt. Hij biedt salon power voor het verzachten van oogrimpels, mondhoekrimpels, liprimpels en natuurlijk de welbekende kraaienpootjes.

Het verschil met Baby Quasar LED lampen?

Met Baby Quasar krijg je een algeheel gezondere, beter doorbloede en soepelere huid door de stimulans van collageen en elastine in het hele gezicht. Quasar lampen hebben een grote diameter en geven je hele gezicht een verjongingsboost, met een vitalere en egalere huid tot gevolg. De Quasar lampen worden aangeraden voor dagelijks gebruik en wij worden dan ook elke keer weer net iets mooier wakker, dan de dag ervoor wanneer we de avond van tevoren de lamp 15 minuten gebruikt hebben.

Een behandeling met de iluminage Beauty Skin Smoothing Laser™ daarentegen is meer ingrijpend en sterk gelokaliseerd. De laser richt zich op een bepaalde rimpel en brengt op een klein stukje huid een gigantische verandering teweeg. Waar Quasar zich richt op een betere huidtoon en textuur van gezicht, decollete en handen, richt de iluminage laser zich op specifieke rimpels in het gezicht.

Goedgekeurd door de FDA

De iluminage Beauty Skin Smoothing Laser™ is de eerste antirimpel-laser voor thuisgbruik die goedgekeurd is door de Amerikaanse FDA om fijne lijntjes en rimpels rond de ogen en mond te behandelen. De Skin Smoothing Laser is veilig voor thuisgebruik en net zo effectief als de behandeling in de professionele salon of dokterspraktijk.

Cumulatief effect

Met lasers is het effect cumulatief, dus de herhaling van meerdere behandelingen – die je gewoon thuis in het comfort van je eigen huis kunt uitvoeren – is een zeer belangrijke factor bij de effectiviteit van dit in onze ogen overigens prachtig vormgegeven apparaat.

De iluminage Skin Smoothing Laser™ levert pulsen van laser licht onder het huidoppervlak waar rimpels ontstaan. Deze technologie staat erom bekend dat hij de natuurlijke respons van het lichaam om nieuwe collageenvezels te produceren, aanwakkert. De ondersteuningsstructuur van de huid wordt versterkt van binnenuit. Met als resultaat dat rimpels rond de mond en de ogen significant worden verminderd.

Demonstratiefilm en kortingscode

Bekijk hier het demonstratiefilmpje. Op deze pagina kun je tevens je eigen iluminage Beauty Skin Smoothing Laser™ bestellen. Doe dat nu en ontvang 10% korting met kortingscode ‘iluminage’. Ontvang tevens gratis verzenden en een paar gratis oorbellen.

Alleen deze maand en zolang de voorraad strekt, en alleen bij FreshWater Valley.

Beautygeheim #2: Kussensloop met celvernieuwende eigenschappen

Het FreshWater Team heeft heel wat nachtjes geslapen op diverse kussenslopen. En alhoewel we van de meeste opties een minder droge huid kregen, was alleen het iluminage™ Anti-Rimpel en Celvernieuwende Kussensloop met luxe koperoxide draad een absoluut geniaal product in onze ogen.

Verzorging terwijl je slaapt

De ene nachtcreme is de andere niet en dat geldt ook voor kussenslopen. Het iluminage™ Anti-Rimpel en Celvernieuwende Kussensloop helpt je huid haar hydratatie vast te houden en daarmee haar jeugdigheid. Na het zorgvuldig onttrekken van het welbekende essentiele en huidverbeterende mineraal koper, zijn de vezels van het kussensloop voorzien van Cupron’s Koper Oxide technologie.

Het iluminage™ Anti-Rimpel en Celvernieuwende Kussensloop is klinisch getest en verzacht de zichtbaarheid van lijntjes en rimpels met een zachtere, jonger uitziende huid als resultaat. En dat binnen 4 weken!

Geef je beautyslaap een koperboost en je huid (en haar!) zullen er enorm van opknappen. De specificaties:

Voordelen en werking van koperoxide voor je huid 

Wat mag je verwachten?

Het iluminage™ Anti-Rimpel en Celvernieuwende Kussensloop onttrekt geen vocht aan de huid, daar waar een katoenen of satijnen kussensloop dat wel doet. Bij de dames van het FreshWater Team was er een enorm verschil tussen een huid die de hele nacht op een katoenen kussensloop heeft gelegen, en een huid die gedurende 7,5 uren in aanraking is geweest met de koperionen van het iluminage kussensloop.

30 nachtjes slapen

Na 30 nachten slapen met iluminage kussensloop mag je verwachten dat je minder fijne lijntjes ziet en dat je actief nieuwe rimpels voorkomt door het ondersteunen van de huid en haar natuurlijke productie van collageen en elastine. Dit blijkt tevens uit wetenschappelijke literatuur, aldus iluminage Beauty. De werkzaamheid van de koperoxide is blijvend, zolang het kussensloop bestaat. Het kussensloop irriteert niet en is 100% veilig voor de huid.

Welke klinische studies blijkt dat uit?

Vier internationale, onafhankelijke, dubbel blinde en placebo gecontroleerde klinische studies met vrouwen die elke nacht op het kussensloop sliepen, hebben een statistisch significante verbetering van de algehele gezondheid van de huid laten zien. En daarnaast een reductie in de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. En dit binnen slechts 4 weken, met een blijvend en cumulatief effect na de eerste maand!

iluminage Beauty heeft naast het kussensloop ook nog een oogmasker ontwikkeld met dezelfde koperoxide anti-aging technologie. Bekijk en bestel het hier.

Shop met korting

Bestel je eigen iluminage™ Anti-Rimpel en Celvernieuwende Kussensloop met koperoxide draad nu in de standaard maat of de King Size maat en ontvang 10% korting met kortingscode ‘iluminage’. Ontvang tevens gratis verzenden en een paar gratis oorbellen!

Alleen deze maand en zolang de voorraad strekt, en alleen bij FreshWater Valley.

Vragen? Of meer weten over deze fijne bestsellers?

Email gerust naar info@freshwatervalley.com.

Hartelijke groetjes van Eva!

Deze informatie behoort tot het merkendossier van FreshWater Valley en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees in uitgelichte dossier nog meer over de fantastische producten die Eva rechtstreeks in Amerika inkoopt – altijd het nieuwste van het nieuwste!

Lees ook