Reinig je huid met lymfedrainage

02:49 - 01:41
luistertijd 02:49 - leestijd 01:41

Monique’s snelle tip tegen vermoeide oogopslag

Deze tip wilde ik jullie al heel lang geven, maar het kwam er maar niet van. En nu is het de tijd ervoor! Want juist tijdens happy events wil je lekker fris voor de dag komen. Geen wallen, geen vermoeidheid, maar een uitgeslapen koppie, toch?

De gouden handjes van Anastasia Achilleos

Het is alweer enige tijd geleden dat ik voor een event in Marrakech, Marokko was, en daar ontmoette ik de charmante supercharismatische facialist uit Engeland: Anastasia Achilleos. Een vrouw met een paar gouden handen, zo heb ik mogen ervaren. En dat is een goed bewaard geheim ook onder celebrities, die haar laten invliegen tijdens filmopnamen om er fris uit zien, maar ook onder vermogende Arabieren die haar laten invliegen voor een prive facial in hun salons at home.

Lange dagen, korte nachten

Voordat ik naar Marrakech vloog was ik al vier dagen in Monaco geweest. Mijn lange week van reizen van een aaneenschakeling van reportages maken, shows bekijken, diners, en natuurlijk de nodige drank en onrustige nachten. Dat ga je zien, zo simpel is het. De ochtend voordat ik Anastasia ontmoette had ik al een makeup updo gehad van een Britse visagiste van wie ik helaas de naam kwijt ben maar die ambassador is voor Max Factor, voordat ik naar mijn interview met Path McGrath ging, de ubermake-up artist aller Tijden.

Vochtophopingen

Maar hoe vakkundig make-up ook wordt aangebracht, vermoeidheid en wallen door vochtophoping zijn toch maar moeilijk te verdoezelen, zeker ook als de oogjes zelf niet fris uit hun bolletjes kijken.

Eye opener

Deze massage die je toepast tijdens de reiniging is werkelijk een eye-opener. Letterlijk. Kijk ook maar naar mijn voor- en nafoto’s: je ziet gewoon dat er minder zwelling is, en ik frisser kijk.

Daarom: ga voor de feestdagen naar de salon en laat een goede lymfedrainage en bindweefselmassage toepassen! Je zal er veel frisser en met glow skin uitzien!

Leestip! Hannah huidcoaches zijn de beste bindweefselmassage specialisten van ons land!

Het licht op locatie was erg diffuus en paars dus je krijgt een beetje vertekend beeld te zien, maar ik kan je garanderen dat we echt resultaat zagen. De zwelling was minder vooral aan het linker oog, voor jou rechts, en de journalisten in de zaal beaamden het ook. Ook voelde het anders, mijn ogen voelden echt minder dik aan.

Links is voor de massage en rechts is erna (december 2014)

Leestip! Bekijk hier welke gezichtsreinigingsproducten wij in de loop der tijd getest hebben voor jou.

Lees ook