Om hebberig van te worden!

04:49 - 02:53
luistertijd 04:49 - leestijd 02:53

Christmas Gift Guide: shopping inspiratie

Ben jij al klaar met je Kerst inkopen? Nee? Snuffel dan nog even door onze tips heen, er zit vast wat leuks bij!

Oral-B Pro 2500 Pink/Black Limited Edition

Speciaal voor de feestdagen introduceert Oral-B drie verschillende limited editions elektrische tandenborstels, omdat je gebit tijdens de vele borrels en etentjes in de decembermaand wel een extra grondige poetsbeurt kan gebruiken. Wist je dat de perfecte poetsbeurt volgens tandartsen tenminste twee minuten moet duren en dat mensen die met een handtandenborstel poetsen dit meestal niet halen? Ook poets je met de hand veelal te hardhandig, letterlijk en figuurlijk. De limited editions tandenborstels zijn daarom allemaal uitgerust met een slimme poetstimer en een druksensor. Wij zijn fan van de Pink/Black variant die verkrijgbaar is in lief roze en stoer zwart.

KLIK hier voor de beste online shopdeal!

 

Estee Lauder Limited Edition Blockbuster

Bovenaan de verlanglijst van iedere make-upliefhebber: de befaamde Estée Lauder Limited Edition blockbuster. Deze uitgebreide cadeauset is dankzij de prachtige felrode beauty case ook handig om mee te nemen op reis, om zo alle make-up essentials bij de hand te hebben. Waar je kerst dan ook maar viert. De set bestaat uit een basis gezichtsverzorging en diverse make-up producten in warme, zachte tinten passend bij de trends van dit seizoen. Een complete collectie beauty musthaves om in een handomdraai een fabulous make-up look te maken! Op de website van Estee Lauder vind je nog veel meer exclusieve gift sets.

 

***SHOP hier online alle geweldige Kerst deals bij Douglas met grote kortingen!

***SHOP hier online alle Kerst aanbiedingen bij IciParis!

 

 

Braun Silk-Epil 5 Wet & Dry

Voor (jonge) vrouwen die net beginnen met epileren heeft Braun recent de Silk-Epil 5 gelanceerd. Deze epilator – die ook wel de ‘young beauty legs’ wordt genoemd – is speciaal ontworpen om in en onder water te gebruiken, zodat het warme water de huid kan kalmeren tijdens het ontharen en een eventueel ongemakkelijk gevoel verdwijnt. Doordat het apparaat zelfs de kleinste haartjes verwijdert (vanaf 0,5 mm), hoef je niet te wachten tot de haartjes zijn terug gegroeid voor de volgende epileersessie. Alle Silk-Epil apparaten houden je benen tot wel vier weken lang zijdezacht. Dat is lang genoeg om met gladde benen de feestdagen door te komen!

KLIK hier voor de Beste shopdeal!

 

Foreo Luna

Waarschijnlijk had je vorig jaar een reinigingsborstel op je verlanglijstje staan. Mocht deze inmiddels aan vervanging toe zijn of wil je iets nieuws proberen, vraag dan een Forea Luna aan de Kerstman. Dit reinigingsapparaat met T-Sonic™ (Transdermale Sonische) technologie zorgt voor 8.000 pulsaties per minuut die met behulp van een siliconenborstel over de huidlaag worden geleid. Deze pulsaties helpen de poriën te ontdoen van vuil, olie en make-up resten wat de absorptie van huidverzorgingsproducten bevordert. Daarnaast bevordert het de conditie van de mannenhuid voor een gladder scheerresultaat. Dus ook ideaal als Kerstcadeau voor je lief.

En wist je dat siliconen naast zachter, gladder en veel minder schurend dan nylon borstels, ook een stuk hygiënischer zijn doordat ze de ophoping van bacteriën tegen gaan? Niet onbelangrijk om te weten!

KLIK hier! Shop de Foreo exclusief bij Douglas

 

Aveda Holiday Giftsets

 Dit jaar introduceert Aveda haar Holiday Collectie 2015 met giftsets, bestaande uit Aveda bestsellers, zoals producten van de lijnen Stress-Fix, Beautyfying en Shampure. Elk giftset is verpakt in handgemaakt traditioneel lokta berkenpapier uit Nepal. Dit prachtige papier wordt met de hand gemaakt door inwoners van Nepal. Door de aankoop van een giftset draag je bij aan Aveda’s ondersteuning van de gemeenschap van de papiermakers in Nepal. Onze favoriet is A Gift to Melt Away Stress, met een ontspannende cleansing crème, een body lotion en een heerlijke geurkaars. Omdat de feestdagen al druk genoeg kunnen zijn.

Beste shopdeal!

Chanel Les Minis

Een set van 5 penselen in een etui in de kleuren van de Le Rouge Noir Kerst-makeup collectie: rood en zwart. De etui is geïnspireerd op die van professionele visagisten en bevat een uitneembaar spiegeltje en minipenseelhouder. 5 essentiële accessoires voor het uiterst nauwkeurig aanbrengen van make-up voor de teint en de ogen. Een mooi cadeau om te krijgen of te geven.

En mocht je het na al deze cadeau inspiratie nog steeds niet weten? Op de website van Chanel vind je een hele handige cadeauzoeker.

KLIK hier! Shop deze schitterend kwastenset hier.

Lees ook