Het licht houdt je huid in betere conditie!

05:08 - 03:04
luistertijd 05:08 - leestijd 03:04

Celebrity Visagisten ontdekken Baby Quasar

We volgen vaak de fitness, makeup en stijltips van onze favoriete celebrities. De verzorgde, perfect gepolijste look komt regelmatig voorbij op tv, in tijdschriften en nu ook nog eens online. Vandaag de dag kunnen makeup artists echter hun kunsten, talenten en technieken zelf delen met het grote publiek, via platformen als Youtube en Instagram.

Deze sneak peek achter de schermen geeft een bijna voyeuristische kijk in het leven van celebrities. Van het aanbrengen van de perfecte ‘winged eyeliner’ tot het bereiken van een huid om jaloers op te worden: je vindt het in online tutorials. Nu kunnen we allemaal volgen, leren, onderwijzen, nadoen en delen. We hebben samen met Baby Quasar de beste celebrity tips voor je verzameld, lees hier maar verder.

Kim Kardashian-West

En Baby Quasar kan het weten, want deze fabrikant van de beroemde lichttherapie apparaten die klinisch getest zijn door niemand minder dan NASA, werkt nauw samen met wereldberoemde make-up artiesten en celebrities, inclusief Pati Dubroff, de goeroe achter Kim Kardashian-West’s prachtige looks. Dubroff is een enorme fan van met name de Baby Quasar rode collageenlamp en de blauwe anti-acne lamp.

Ze behandelt de huid van haar wereldberoemde klanten met Baby Quasar’s rood en blauw, afhankelijk van wat de huid nodig heeft, voordat ze make-up aanbrengt. In Dubroff’s make-up koffer vind je de meest luxe versies van Baby Quasar: de Quasar MD PLUS voor het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine, en de Quasar MD BLUE voor acnegevoelige huid.

Leestip! Lees hier meer over de werking van led-licht voor de huid!

Vast Onderdeel van Celebrity Beautyroutine

De vrouw van Kanye West en moeder van North, beschouwt de Quasar MD PLUS als topper in haar dagelijkse huidverzorgingsroutine. En ze gebruikt hem niet alleen om een mooie gezichtshuid te behouden. De Baby Quasar help ook om haar psoriasis op haar benen onder controle te krijgen.

Dankzij Kim weten wij nu dat de wonderlamp, naast rimpels en lijntjes, ook andere huidaandoeningen tegengaat. Bekijk Kim’s volledige huidverzorgingsroutine op Into The Gloss.

Bestel Baby Quasar voor een Beautyboost

Wil jij ook een mooiere huid, bestel dan je eigen Baby Quasar lamp hier. Let op: Blauw licht (415 nanometer) is voor de behandeling van acne, rood licht (590-950 nanometer) is voor de stimulans van collageen en elastine en heeft een bijzonder anti-aging effect.

De rode lamp helpt bij Kim met haar psoriasis. De lampen zijn er in verschillende maten en prijsklasses. We hebben een betaalbaardere versie van zowel rood als blauw met 5 jaar garantie (de Rayz, vanaf 249,-). We hebben daarnaast luxere versies met handvatten en levenslange garantie (de Baby Quasar lampen van 349,- tot 795,-). Baby Quasar biedt de meest krachtige, effectieve en kwalitatief hoogwaardige LED lampen die wereldwijd te krijgen zijn. Het is het beste van het beste. Bekijk hier alle modellen.

Meer Testimonials over Baby Quasar

Dit is wat andere celebrity visagisten zeggen over de Baby Quasar lampen en technologie:

“Ik begon de Quasar Baby Blue te gebruiken op mijn huidige Warner Brothers filmset begin dit jaar. De lamp heeft al meerdere keren een catastrofe voorkomen wanneer een van de acteurs met een acne uitbarsting de set op kwam.

Niet alleen de acteurs zelf zijn er enorm blij mee; ook de cameraploeg en de cinematograaf. Zij moeten immers deze probleemzones onzichtbaar zien te maken tijdens het editen van het ruwe filmmateriaal. Dit is een proces dat veel tijd en geld kost [dus hoe beter het ruwe materiaal, hoe groter de kans dat de film binnen het budget blijft].

“Mijn klanten worden nu behandeld met de Baby Blue voordat ze voor de camera verschijnen. Dankjewel Baby Quasar dat jullie mijn werk goed uit laten komen!” – Sarah Mays, Hoofd Makeup Departement diverse filmproducties, waaronder The Accountant, The
Internship, Last of Robin Hood, The Notebook, Hunger Games.

“Met de Quasar heb ik eindelijk een wonderstafje te pakken, en het presteert altijd. Ik ga de deur niet uit zonder, en ik gebruik het op elk gezicht. Niets werkt sneller en beter bij voor onverwachte onzuiverheden[dan de blauwe lamp]. [De rode lamp] geeft een ‘instant face lift’ met blijvend resultaat. Het is mijn beste beautygeheim” – Leigh Ann Yandle, Celebrity Makeup Artist van films The Patriot, Zombieland en Scream 2, en TV series Devious Maids, Resurrection, Drop Dead Diva.

Vragen? Of meer weten over deze fijne bestsellers?

Email gerust naar info@freshwatervalley.com.

Hartelijke groetjes van Eva!

Deze informatie behoort tot het merkendossier van FreshWater Valley en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees in uitgelichte dossier nog meer over de fantastische producten die Eva rechtstreeks in Amerika inkoopt – altijd het nieuwste van het nieuwste!

Lees ook