Zondag 22 nov: voor- en achter de schermen

03:46 - 02:16
luistertijd 03:46 - leestijd 02:16

Volg Wella TrendVision 2015 LIVE Online

Aanstaande zondag 22 november vindt het internationale event Wella TrendVison 2015 plaats in Berlijn. Monique is aanwezig om dit evenement persoonlijk bij te wonen en verslag te doen. Maar we hebben een verrassing voor je… met Wellas digitale programma kan jij dit jaar ook deel uit maken van de inspirerend wereld van Wella TrendVision.

Een interactief en wereldwijd event

Fans vanuit de hele wereld zijn uitgenodigd om deel uit te maken van dit beauty fenomeen. Want zo mogen we Wella TrendVision inmiddels wel noemen. Het is het hoogtepunt op de jaarkalender van vele kappers. Dit jaar viert Wella haar 135-jarige bestaan met een inspirerend programma dat bestaat uit exclusieve live en on-demand programma’s, die je een kijkje achter de schermen bij Wella geven. Innovatie en creativiteit staan hierbij centraal.

Programma Wella TV

De activiteiten van het event in Berlijn worden uitgezonden op www.wella.com/live en op alle social media kanalen van Wella: Instagram (@WellaHair), Periscope en Twitter (@WellaPro) en Facebook. Onderdeel van het programma is de langverwachte onthulling van de hottest trends in hairdressing voor 2016 en uiteraard de live-uitzending van de finale van de International TrendVision Awards.

14:00: Start Wella TV met een uitgebreid programma van on-demand uitzendingen, zoals informatie over de deelnemers en previews van overige uitzendingen.

14:30 – 15:10: International TrendVision Award (ITVA) Celebration en Walk of Fame. Start van de competitie.

15:10 – 19:20: Nieuwe on-demand uitzendingen, LIVE catwalk shows en inspirerende sessies door ambassadeurs van de merken Sebastian Professional, Wella Professionals en Sassoon Professional.

14:30 – 18:30: Online Stemmen

19:20 – 20:00: ITVA Ceremony. Tijdens deze LIVE uitzending worden de winnaars bekend gemaakt. Nederland wordt dit jaar vertegenwoordigd door Daphne van Es (Nancy Hair & Beauty Vlissingen) in de categorie Young Talent en Anneke Spelt (Michel Arendsen Kappers Utrecht) in de categorie Color Vision. BeautyJournaal schreef eerder al over de voorrondes in Nederland, je leest het hier.

20:00 – 20:30: Spring Summer (SS) 2016 en Autumn Winter (AW) 2016 Trends door Wellas hair artists Thomas & Petra Brockmann uit Duitsland en Christophe–Nicolas Biot uit Frankrijk. Laat je inspireren door hun vakmanschap en creativiteit op het gebied van styling en kleuren.

Exclusieve interviews

Voor het eerst in de geschiedenis kunnen de kijkers van Wella TV kiezen uit een uitgebreid aanbod van on-demand programma’s, zoals exclusieve interviews met de trend creatie teams, de deelnemers en de internationale ambassadeurs, waaronder Josh Wood en Eugene Souleiman van Wella Professional.

Behind-the-scenes

Wella TV is ook je persoonlijke backstage pass voor het TrendVision event, met dank aan de nieuwe video stream app Periscope. Met deze app kan je het event bijwonen vanuit je eigen woonkamer of kapsalon en krijg je de mogelijkheid om gedurende de dag behind-the-scenes een kijkje te nemen. Deze videofragmenten zijn slechts 24 uur lang beschikbaar. Download dus snel de app via www.periscope.tv/wellapro en volg @WellaPro. Je ontvangt dan een berichtje iedere keer wanneer er nieuwe fragmenten worden uitgezonden, LIVE vanuit Berlijn.

Stem online op je favoriet

Vanaf 14.30 uur is de International TrendVision Award (ITVA) competitie live te volgen via www.wella.com/live. Via deze website is het ook mogelijk online je stem uit te brengen op je favoriet voor de award. Naast de beoordeling door kijkers wereldwijd, worden de 69 finalisten uit 39 landen beoordeeld door een vakkundige jury die bestaat uit de twee Wella Global Creative Directors – Josh Wood voor de categorie Color en Eugene Souleiman voor de categorie Styling – en internationale tip stylisten. Mis dit unieke evenement niet!

Lees ook