YSL, Roja Dove, Paula’s Choice, Clinique, Armani en Collistar

05:27 - 03:16
luistertijd 05:27 - leestijd 03:16

Editorial picks november 2015

Waar worden we in november heel blij van? Zoals je weet komen er dagelijks op de redactie nieuwe producten binnen. Cremes, parfum, mooie make-upproducten….

Paula’s Choice Resist Trial Size Set normale/droge huid

Ga je binnenkort op vakantie of ben eraan toe om eens een ander merk te proberen? Dan is een mooie uitprobeerset natuurlijk heel verleidelijk om aan te schaffen. En we beloven je: aankopen van Paula’s Choice bevallen onze kritische gebruikers altijd!

In deze set zit een 30 ml cleaner, een 5 ml antioxidant serum, een 10 ml barrier repair moisturizer en een 15 ml daily defense  moisturizer met spf 25. Paula’s Chioce heeft altijd probeerformaten, dus je kunt je eigen sets samenstellen, en uitbreiden. Voor elk huidtype.

SHOP hier online.

 

YSL Instant Moisture Glow

Tijdens de opening van de nieuwe Beautydept in de Bijenkorf Amsterdam sprak ik de makeupdirector van YSL: Lloyd Simmonds, en hij vertelde me nieuwe trukjes om je canvas de nieuwe hippe glow te geven zonder dat het overdadig wordt. Lloyd houdt erg van een frisse, dewy look die je er tijdloos uit laat zien.

Een van zijn nieuwe producten is de Instant Moisture Glow, die de huid op strategische plekken wat glans geeft en tegelijkertijd verdoezelt wat nodig is. Over je foundation heen, maar het mag ook op je undone skin. Het product hydrateert langdurig en geeft die frisse dewy look.

Het meest subtiel is de Touche Eclat op strategische strobe-plekjes. Over je moisturizer heen. Vraagt de huid meer bewerking gebruik dan de Moisture Glow over je foundation heen.

Wil je meer glans, dan adviseert hij een mono oogschaduw in kleur 2.

En voor vrouwen 45+? Wees voorzichtig met strobing, moisture kan wel voor een glow. Hij adviseert ook om niet een full face in make-up te zetten. Doe of het oog, of de lip, maar niet beiden.

Moisture Glow is vanaf 30 november te koop!

Bekijk hier nog een videofragment dat ik met hem maakte over de glowing skintips, en ook hoe je een 3D effect kunt bereiken:

 

Collistar Healthy Scalp Talasso Scrub Shampoo

Wij voorspellen: de hoofdhuidscrub wordt een nieuwe trend. We kennen het al van het fantastische kappersmerk Nioxin (binnenkort zie je onze film erover), en nu komt Collistar er ook mee.

Het scrubben van je hoofdhuid is echt heel erg fijn. Je haalt een teveel aan dode huidcellen weg, waardoor de haar bij de aanzet weer meer bewegingsruimte krijgt, en de hoofdhuid zal minder snel vet worden. Het gevoel is superschoon. Bij Nioxin wordt er dan ook een heel programma op afgestemd om de hoofdhuid verder te conditioneren en te stylen. Bij Collistar beperkt men zich tot de shampoo scrub.

SHOP hier online!

Roja Dove parfum

Deze week opende de Bijenkorf in Amsterdam haar 300 m2 vernieuwde beautyafdeling. Een van de nieuwe merken is Roja Dove, de geweldige parfums die krachtig en vol zijn. Mijn favoriet is Scandal, vol brutale witte bloemen waaronder het sensuele Tuberoos.

Geliefd in het Midden-Oosten

Roja Dove is zeer geliefd in het Midden-Oosten vanwege de weelderigheid van de parfums, maar ook de entourage erom heen zoals de prachtige, zware flacons, opdeling van overzichtelijk parfumgroepen van aldehyde tot chypre en daar tussen in. Toen ik enkele jaren geleden in Abu Dhabi was, vergaapte ik me aan de prachtige presentatie van dit parfummerk.

Kopen doe je Roja Dove in de Bijenkorf in Amsterdam. Ga echt even ruiken!

 

Giorgio Armani Beauty Hollywood palet Christmas 2015


Wat een prachtig ensemble is dit: de luxe make-upkit van GA voor 2015, met maar liefst tien kleuren oogschaduw en aanvullend poeders voor het gezicht. In dit fraaie doosje, dat geinspireerd is op boudoirs uit de jaren’30 met haar ovale vorm, zit een combinatie van matte en iridiscerende tinten voor het oog, van goud tot gitzwart en nudes om mooie diepten te maken op het oog. In de onderste laag liggen in het midden twee make-upsponsjes in zwart.

SHOPDe luxe palette shop je hier online.

Voor de teint is er een universele kleur compactpoeder die matteert, en twee kleurtjes creme foundation om de gezichtscontouren te definieren. De make-up kit komt in een luxe zwart fluwelen hoesje. Wat een cadeautje!

 

Clinique Sculptwear Lift and Contour Serum Face and Neck

Verslapping van de huid is eigenlijk een groter probleem dat rimpelvorming. Hoewel rimpelvorming niet kan ontstaan zonder verslapping, maar dat laatste is wel het moeilijkst aan te pakken.

Clinique probeert dit nu wel met dit nieuwe serum, waarin ook krachtige optische huidverstrakkers zitten voor aanspanning en stoffen die de huid ook wat glad trekken waardoor hij strakker oogt. Daarnaast worden de huidcellen op energieproductie niveau aangezet (de mitochondrien) en zijn er collageenboosters in opgenomen.

Peptiden spelen hierbij een belangrijke rol, net zoals stoffen uit alg, waarvan Estee Lauder companies traditioneel veel gebruik van maakt in haar merken. We worden erg nieuwsgierig naar dit product!

SHOP hier online!

 

Lees ook